|
|
||||
|
||||
![]()
αν και μετα απο 3 χρόνια, εγω που μετράω 120 mV dc και 0,1 V ac και 97 mA dc με πολυμετρο, τι παίζει?
|
||||
|
||||
![]()
97ma ειναι καπως πολλά. Δοκιμαστικό κατσαβίδι ανάβει?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι 97mA ειναι παρα πολλα
που δυνδεευεις το πολυμετρο για να κανεις αυτην την μετρηση; |
|
||||
|
||||
![]()
καλα που ξαναποσταρατε και δωσατε αφορμη να διαβασουμε κι εμεις οι πιο νεοι τα καθεκαστα...ισως καλο θα ηταν αυτο το ποστ να γινει υπομνημα για να το διαβαζουν περισσοτεροι....
εγω παντως θα βγαλω απο το ντουλαπι τα λαστιχενια παπουτσακια θαλασσης (δεν εχω δει τιποτα πιο πλαστικο σε παππουτσι) και θα τα κανω παντοφλιτσες ...τουλαχιστον οσο ασχολουμαι με τα ενυδρεια μου.......και λεω να αρχισω να δουλευω στα ενυδρεια με το διακοπτη του πολυμπριζου κλειστο!
|
||||
|
||||
![]()
οχι, το Δοκιμαστικό δέν ανάβει...
![]() απλά βάζω μεσά στο νερό τα ηλεκτρόδια...
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω κι εγω μια αφελη ερωτηση ?
Γιατι να μην ειναι υποχρεωτικο σε ολες τις συσκευες να εχουν γειωση ? |
|
||||
|
||||
![]()
EINAI..για ολες τις ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ συσκευες.
Αναλογα με την κατηγορια προστασιας τους... Το θεμα ειναι οτι ενα παραλληλογραμμο κουτι γεματο νερό ΔΕΝ θεωρειται ηλεκτρικη συσκευη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενώ ένα trigon ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|