|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απαγορευτικο δεν ειναι αν κολληθει σωστα, αλλά ας παει σε 12ρι για να νιωθει ψυχολογικα πιο ασφαλης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως οι 80 ποντοι ειναι προβλημα στην μετεπειτα συντηρηση?
70 ειναι το μεγιστο για να φτανουν τα χερια, αν δεν εισαι ο τιραμολα... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ που έχω 70 πόντους ύψος κρέμομαι ολόκληρος μέσα στο ενυδρείο. Προπάντως όταν θέλεις να φτάσεις στην πίσω μεριά και το ενυδρείο είναι κολήμένο στον τοίχο. Με 80 ύψος θέλεις σκαμπό και πολύ προσπάθεια.
Από την άλλη θα είναι πιο όμορφο όμως με 80 π ύψος |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες για το ύψος.Είμαι 1,75 και στο Rio που έχω (ύψος απο την άμμο έως το ανώτερο σημείο ενυδρείου 57 εκ) ίσα ίσα που φτάνει το χερι μου για να δουλέψω κάτω αν θέλω!!
|
||||
|
||||
![]()
Για τι ψαρια προοριζεται?
Εμένα μου χτυπαει ασχημα το "50 εκ. πλατος". Έχει αποδειχθει οτι το τελικο αποτέλεσμα ειναι συνηθως καλυτερο όταν το πλατος ειναι τουλαχιστον 60 πόντους... Βλέπε πχ το ενυδρειο του Mizi. Εγω πάντως αν εφτιαχνα custom ενυδρειο, σε καμια περιπτωση δεν θα το έκανα μικροτερο απο 60 πόντους, ίσως και 70... |
|
||||
|
||||
![]()
ελλειψη χωρου γι αυτο κ 50 εκ το πλατος.
spookie περιπου ποσο σου στοιχισε?αν θες στειλε μου σε π.μ. δηλαδη παιδια λετε 12αρι?με 15αρι δεν θαναι πιο σιγουρο? επισης ποια σιλικονη θα προτεινατε? ------------------------- πατριωτη αντωνη οπως βλεπεις το θεμα αρχιζει κ παιρνει διαστασεις,ευχαριστω για την προθυμια.ελπιζω να τα καταφερω,απο εκει κ περα η καλη παρεα παντα χρειαζεται,.ελπιζω να καταφερω να παραβρεθω σε καποια συναντηση κ να γνωριστουμε επιτελους ------------------------- φιλε panousojet δεν ξερω απο sump,αν κ ακουγεται πολυ καλο δεν ξερω αν θα το καταφερω,.εχω διαβασει σχετικα αλλα το φοβαμαι. δεν ξερω ποσο νερο πρεπει να πεφτει,αντιστοιχα τι αντλια θελει για να ανεβαινει η ιδια ποσοτητα νερου,τι γινεται σε περιπτωση διακοπης ρευματος κ πολυ θαθελα να μαθω πως ξεκιναει να λειτουργει το συστημα. γεμιζουμε το ενυδρειο κ το sump κ ξεκιναμε την ροη η αφηνουμε να γεμισει τι sump απο το ενυδρειο κ μετα συμπληρωνουμε? ευχαριστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fitilakias : 24-03-08 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η λογικη λεει οτι με 12αρι και σωστα τοποθετημενα τις κοντρες δεν εχεις να φοβασαι.απο σιλικονες μπορεις να χρησιμοποιησεις αφοβα τις logo1000, den braven aqua silicone που ειναι δοκιμασμενες.
|
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
πατριωτη αντωνη οπως βλεπεις το θεμα αρχιζει κ παιρνει διαστασεις,ευχαριστω για την προθυμια.ελπιζω να τα καταφερω,απο εκει κ περα η καλη παρεα παντα χρειαζεται,.ελπιζω να καταφερω να παραβρεθω σε καποια συναντηση κ να γνωριστουμε επιτελους ------------------------- Eλα αν μπορεις στην συναντηση στις 05/04/2008 ημερα Σαββατο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εκανα μεγαλη βλακεια;;;;; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-02-08 10:01 |
Τελικα πηρα την αποφαση | mindlord | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 30-01-08 02:35 |
Μεγαλη θνησιμοτητα γκαπυ | jimfytakis | Ζωοτόκα | 5 | 28-06-07 23:12 |
Aκομα Μια Μεγαλη Στιγμη...... | santzos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 16-01-07 19:26 |
αποφαση εληφθη-κιχλιδες!! | ranaki | Malawi | 6 | 06-02-06 19:17 |