|
|
||||
|
||||
![]()
2 φορές την ημέρα από 30%, μήπως και σώσεις τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω ξεκιναω
------------------------- καλημέρα, εκανα 50% αλλαγη νερού και προσθεσα αντιχλώριο. Βακτηριδια θα βαλώ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΚΩΣΤΑΣ : 23-03-08 στις 08:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε βακτηριδια , μην περιμενεις να κανουν καμια μεγαλη δουλεια ,αλλα κακο δεν θα κανουν.
Αλαγες νερου κανε μεχρι να βρεις μπολι για το ενυδρειο σου, και μην ταιζεις μεχρι να δεις που βρισκεσε, το ενυδρειο ειναι ηδη παραφορτωμενο μην το επιβαρυνεις κι αλλο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τα βακτηρίδια θα τα βάλω 1 ωρα μετα το αντιχλώριο?
μπολι πως θα το χρησιμοποιήσω? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα βακτηριδια κανε οτι λεει το μπουκαλακι
![]() ![]() ![]() Αμα δεν εχεις γνωστους με ενυδρεια κανε μια παρακληση στο φορουμ , ολο και καποιος θα βρεθει απο την περιοχη σου να σε βοηθησει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και ευχαριστω για την απάντηση
συγνωμη αλλα δεν εχω καταλάβει τίποτα, οταν θα παρω το μπολι(υγρο απο στημένο σφουγκάρι κάποιου άλλου στρωμένου ενυδρείου) θα το ρίξω στο σφουγκάρι του δικού μου φίλτρου σωστά?????????? το μπόλι δεν θα πάει και στο υπόλοιπο ενυδρείο??? λεω κατι λάθος ή όλα είναι λάθος γενικά δεν είμαι τόσο βλάκας, αλλά με τα ενυδρεία τα εχω βρεί σκούρα ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Και μέσα στο ενυδρειο να το ρίξεις αυτο θα καταλήξει στο φίλτρο σου.
Απλά το ριχνουμε μεσα στο φιλτρο για πιο καλα αποτελέσματα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθηστε τον αοματο.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 04-10-07 18:49 |
βοηθεια στον ασχετο.. | inser | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 14 | 16-07-07 21:41 |
Για βοηθηστε | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-06-07 12:40 |
Ενα πακετάκι ερωτήσεων απο εναν τελείως άσχετο αλλά με πολύ μεράκι να μάθει τα πάντα. | oranda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 10-06-07 11:56 |