|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΙΔΕΣ...δεν αντεξες...!!!αυτη την φορα να πανε ολα καλα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aντώνη1980 οκ!
alin boy,akills σας ευχαριστώ ελπίζω οτι θα πάνε ολα καλά... pano, είδα το post σου, εσυ είσαι με διαφορά 0,2 την μέρα απο την νύχτα, ενω εγω 0,5 και αυτό με ανυσηχεί. Εχθές άφησα και γω την παροχή ανοιχτή ολο το βράδυ καλού κακού, και γύρισα λίγο την έξοδο του φίλτρου σε τέτοια θέση ώστε η ανατάραξη της επιφάνειας την νύχτα να είναι μεγαλύτερη, απ οτι την μέρα. Με τι κάνεις τις μετρήσεις σου? |
|
||||
|
||||
![]()
Tέταρτη μέρα σήμερα παιδιά, και οι δίσκοι μου δεν έχουν ξεκινήσει να τρώνε κανονικά. Ξεκίνησα με tetra prima, τους το ρίχνω, πεφτεί δίπλα τους και είναι σχεδόν αδιάφοροι. Μια μικρή διαφορά παρατήρησα σήμερα όπου τσίμπησαν 1-2 φορές ο καθένας. Να ανυσηχώ? Προτείνετε να δοκιμάσω και κάποια απο τις άλλες τροφές?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο σκορδακι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια προσπάθεια και με λίγη κατεψυγμένη.
|
|
||||
|
||||
![]()
akillis, εχω αρκετές της tropica και όντος είναι πολύ καλές. Όμως δεν θέλω να δόσω τώρα φυλλαράκι, μέχρι να πάρουν λίγο ''τα πάνω τους''.
Σταύρο,θα δοκιμάσω σήμερα κατεψυγμένη και θα σου πω τα αποτελέσματα. ------------------------- Δεν έγινε τίποτα. Την άφησαν άθικτη και αναγκάστηκα να ρίξω πάλι tetra prima όπου τσίμπησαν λίγο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basillis : 25-03-08 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με συγχωρεις δεν ειχα δει την ερωτηση σου...καθηστερημενα να σου πω με υγρο τεστ μετραω....και για επαληθευση με το ηλεκτρονικο ενος φιλου.....εχω ακουσει κι εγω τα καλυτερα για το garlic guard της seachem...βουτας τα φυλλαρακια της τροφης εκει και μετα τα ριχνεις στο ενυδρειο....ενας φιλος μου δισκας το χρησιμοποιει συνεχεια και το ιδιο και ενας φιλος με θαλασσινο ενυδρειο...
το βρισκεις ευκολα ειναι σχετικα φτηνο...απλα βρωμαει σκορδο...
|
|