|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ'τα 9 ψάρια του μέτρησα 6 διαφρετικά μεταξύ τους.Ας ελπίσουμε ότι τα άλλα 3 είναι labeotropheus,όπως ζήτησε απ'τον πετσοπά...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι labeotropheus 1 αρσενικο 3 θηλυκα...εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι τα υπολοιπα ψαρια εννωω διαφορετικης ρατσας και αν ναι τι να κανω??πισω δεν νομιζω να τα παρει..τι μου προτεινεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις εμπειρία "σχετικά καλή" και ρωτάς αν είναι διαφορετικής ράτσας τα υπόλοιπα ψάρια;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπωσ ειπα και πριν φιλε οπλο-λονχη ειχα κοινωνικο πριν οποτε δεν ξερω ουτε τα ειδη ουτε τι πρεπει να εχω απο ψαρια και ποια ειναι συμβατα η οχι.αλλωστε τα αρσενικα απο τα θηλυκα διαφερουν σε χρωματισμους...εσυ ξερεις ας πουμε ποια ψαρια ταιριαζουν στο υφαλμυρο???στα θαλασσινα??η εμπειρια ειναι στο ειδος ενυδρειου που ειχε ασχοληθει ο καθενας...ευχαριστω για την απαντηση σου
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε σου ζήτησα να τα αναγνωρίσεις(αυτό όντως θέλει εξειδικευμένη εμπειρία),ούτε καν έκανα νύξη για συμβατότητες,αλλά το να ρωτάς αν είναι διαφορετικής ράτσας δε συνάδει με κανενός είδους "σχετικά καλή" εμπειρία...Παρεμπιπτόντως,butterfly δε σημαίνει βουτυρόμυγα...
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπηκα στο φορουμ να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν(και ειναι η τελευταια φορα που το κανω) μπηκα να μαθω απο καλπροαιρετους και ευγενικους αθρωπους για τις κιχλιδες που αγαπω και οχι για μυγες και πεταλουδες.......εκτως αν εχει κανεις σχετικα καλη εμπειρια με ενδιαφερει και η εντομολογια αλλα οχι εδω
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως να ηρεμουσαμε ολοι λιγο παρακαλω??
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαλάρωσε,φίλε μου,ένα απλό λογοπαίγνιο έκανα για το nickname μου,το οποίο μετέφρασες ως "οπλο-λόγχη"!!Και σου λέω πως όπως butterfly δε σημαίνει βουτυρόμυγα(άμα πάρεις κατα λέξη τα συνθετικά),αλλά πεταλούδα,έτσι και speargunner σημαίνει ψαροτουφεκάς!Στη διάθεση σου για κάθε βοήθεια,όπου και όπως μπορώ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλωριο 5ml για 200 λιτρα ???!!!!!!!! | delta66 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 31-12-07 00:55 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |