|
|
||||
|
||||
![]()
JOANNA μου η γυαλα σου ειναι πολυ μικρη και δεν κανει να εχεις το μονομαχακι σου σε τοσα λιγα λιτρα.αυτο που σου ειπαι ο πετ-σοπας οτι ζουν και στα ποτηρακια αληθεια ειναι αλλα δεν σου ειπαι για ποσο ζουν και το κυριοτερο πως...
![]() ![]() οσο για το φυτο μονο καλο μπορει να κανει αλλα το θεμα ειναι αν χοραει ![]() ------------------------- θερμοστατη πρεπει να βαλεις γιατι οι μονομαχοι ειναι τροπικα ψαρακια και πρεπει να εχουν θερμοκρασια 25-27 βαθμους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinos99 : 19-03-08 στις 18:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγη νερου ΠΑΝΤΑ με νερό ΙΔΙΑΣ θερμοκρασιας.
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειάκι με θερμοστάτη ειναι πολύ καλη λύση και δεν ειναι ακριβό. Την αλλαγή με το νερό, που θα πρέπει να ειναι παντα ιδιας θερμοκρασίας, πως θα την κάνω;
θα ανοίγω την βρύση στο χλυαρό;Και θα ελπίζω οτι πετυχα την σωστή θερμοκρασία;Με το αντιχλώριο- πόσο ρίχνω στο ενυδρείο;Εχουν οδηγίες; Σορυ για τις ηλίθιες ερωτήσεις μου, αλλα ειμαι τελειως άσχετη.(Ομως παντα ηθελα ψαράκια, τα λατρεύω...Ποτέ δεν ειναι αργα για να μάθεις δεν λένε...) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρον θα ανοιγεις το νερο τις βρυσης και με το χερι θα ελεγχεις την θερμοκρασια.οταν παρεις θερμοστατη μπορεις να τον βαζεις μεσα στον κουβα με το νερο της αλλαγης και ναπαιρνει την ιδια θερμοκρασια με αυτη του ενυδρειου
το αντιχλοριο ναι εχει επανω την δοσολογια που πρεπει να βαλεις.οσο για τις ''χαζες '' ερωτησεις μην ανυσηχεις.ολοι τις καναμε οταν αρχισαμε. |
|
||||
|
||||
![]()
κ επίσης η φυσαλίδες ειναι για να κανει φωλιά...
|
||||
|
||||
![]()
Φωλιά = Ζευγάρωμα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζευγάρωμα;;
Μα για νινι μου τον πούλησαν!!Τωρα δηλαδη πόσο χρονών να ειναι..αφου διάβασα οτι ζουν 2-3 χρόνια.Αληθεύει; Περιγραφή του Λάμπη μου: πορτακαλί χρώμα, 6 εκ περίπου λεπτός με κοκκινα σημαδάκια-ριγες στην ουρά του. Μονομάχο μου ειπαν οτι αγοράζω. ε;ε; Και τι κάνω με αυτό;Να το αφήσω το νερό αλλες δυο μέρες για να μην χαλάσω τις φυσαλίδες;προχθές το άλλαξα. Γιατί σκεφτόμουν να πάω αυριο να πάρω ενυδρειο μικρό οπως μου ειπαν τα παιδιά.Λετε να τον αγχώσω με τις συχνες αλλαγές νερού; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχω εναν μονομαχο... | euclid | Bettas | 5 | 28-12-07 12:06 |
Τι ειδος ειναι ο μονομαχος μου? | Γιάννης | Bettas | 8 | 19-12-07 14:27 |
πηρα κι αλλο.. | TIGER14 | Bettas | 1 | 05-09-07 09:35 |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |
μικρο ενυδρειο 3 μονομαχους φαση Α | melitropos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 22-09-05 00:55 |