|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια και απο μενα, τρομακτικα ομορφο και απλο ετσι δηλ. οπως πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι.Μ Π Ρ Α Β Ο!
|
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους .........πετρα και αμμος........το στοιχειο μου........
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σε ολους οσους βοηθησαν στο να δημιουργηθει αυτο το υπεροχο ενυδρειο...
![]() ![]() ![]() να το χαιρεσαι φιλε μου...και καλους απογονους!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το σκηνικό με τις πέτρες δένει πολύ αρμονικά με τα ψάρια, πολύ καλές επιλογές σε όλα..μπράβο και απο μένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ επιβλητικο αποτελεσμα...συγχαρητηρια!!
|
||||
|
||||
![]()
τελειο Νεοκλη!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν είναι δικό μου γωγώ!!!! Του mizi είναι.... Αλλά σε ευχαριστώ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() οπως και να εχει το ενυδρειο ειναι πανεμορφο!! να το χαιρεται οποιος το εχει.. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο, ένα μεγάλο μπράβο κι από εμένα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Mizi μου έλεγε ο Neoklis για το ενυδρείο σου τις προάλλες αλλά αυτό που βλέπω εδώ είναι τέλειο! Συγχαρητήρια! Όντως η πέτρα μπροστά δεξιά δεν πολυ-κολλάει και ο πράσινος σωλήνας θα μπορούσε να καλυφτεί αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες... Μπράβο σου και πάλι!
Υ.Γ. Ο φωτισμός δείχνει πολύ καλός |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος, πολύ ωραίος !!!
Όσο για την τροφή (cichlid excel) μην ανησυχείς, είναι ότι πρέπει για τα ψαράκια σου (φυτική) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο, βλεπω να προσθετω και ενα ενυδρειο με tanganyika, ειναι τελικα πολυ ομορφα ψαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
εεε καλο ειναι για Λαρισαιο καλο ειναι
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα καλυτερα χανω...
![]() Φανταστικο το ενυδρειο σου...
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιοοοο
![]() αντε με το καλο και το δικο μου ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus duboisi (white spotted cichlids)-juvenille | prodigy | Tanganyika | 6 | 12-09-06 20:26 |