|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Α δεν κατάλαβες μάλλον και εγώ σε Τροφέους θα το γυρίσω γιατί το άλλο με κούρασε πλέον πολύ,αλλά όχι άμεσα γιατί αν ξανακάνω τώρα αλλαγή θα πέσει παντόφλα απο το σπίτι.Ξέρεις απο Reef σε φυτεμένο και μετά κοτρόνια απλά πράγματα να ηρεμήσουμε και λίγο .
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην μπεις σε πειρασμο να βαλεις άλλα ψαρια, τα 14 ειναι ηδη πολλα (κι ετσι πρεπει για να διαχεεται η επιθετικοτητα στα tropheus) και θες καλη φιλτρανση (που την εχεις). Και μονο φυτικη τροφη.
Ωραιο ειναι μπραβο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τόλη για τα ψάρια δεν είχα σκοπό να προσθέσω άλλα!!! Ίσα ίσα που περιμένω να χάσω και μερικά μεγαλώνοντας από τις μάχες.
Ταΐζω spirulina flakes της tropical, granugreen της sera και μια φορά την εβδομάδα ρίχνω και cichlid excel της Hikari (αν και για αυτή δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι κάνει γιατί πρέπει να έχει πρωτεΐνη... Στρατηγέ ξέρω και εγώ για τα μελλοντικά σου σχέδια έλεγα ότι θα χάσω στην σύγκριση!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Mizi,πολύ ωραίο.
Πολύ ωραία και τα ψαράκια. Τελικά ίσως να είναι τα ωραιότερα tropheus τα dubuisi. Να τα χαίρεσαι!!!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο Δημητρη!! πρεπει να εκανες μπρατσα κουβαλοντας ολες αυτες τις πετρες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο , ωραίο το ενυδρείο σου .
Ευτυχώς δεν έπεσες στην παγίδα του να κρύψεις απλώς τον εξοπλισμό με πέτρες . Δοκίμασε να βγάλεις την τελευταία δεξιά πίσω πέτρα και να πας την μπροστινή της λίγο πιό πίσω. Τους σωλήνες των φίλτρων μπορείς να τους κάνεις αόρατους στο μαύρο φόντο αν τους ντύσεις με μαύρο σωλήνα που θα βρείς στα υδραυλικά και δεν χρειάζεται να βγάλεις τίποτε , κόβεις τον μαύρο σωλήνα στο μήκος που θέλεις και τον κόβεις κατά μήκος από την μία πλευρά , τον "κουμπώνεις" στον σωλήνα του φίλτρου αφού τον έχεις βγάλει από τις βεντούζες και είσαι έτοιμος. |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό,πανέμορφες πέτρες,σωστή ένταση φωτισμού για το είδος.
Μπράβο σου ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το αποτελεσμα αν και δεν εχω ιδιαιτερη σχεση με αφρικανες (τουλαχιστον προς το παρόν
![]() Θεωρω οτι οι 60 ποντοι πλατος βοηθανε πολυ στο τελικο αποτελεσμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Χάλια είναι. Πούλα το
![]() Να σου ζήσουν! Φαίνεται όμορφο. Να είναι όλα υγιή και να τα χαίρεσαι! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγά το ενυδρείο βρε Μήτσο.περίμενα πολλά περισσότερα και πιο πολλά ακόμα από τον κακό χομπίστα Ζ.Χ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπόν πότε κερνάς καφέ?να έρθω να το θαυμάσω από κοντά βρε παιδί μου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κλέβω ιδέες, τώρα που λέω να στήσω κι ένα Tanganyika. Θα δοκίμαζα να έβαζα ακόμη μία προσεχτικά διαλεχτή πέτρα στα αριστερά για να δώσω και λίγο ύψος αλλά και να κάλυπτα λίγο ακόμη το σωλήνα εισαγωγής. Εκτός αν κάνεις το κόλπο με τη μαύρη σωλήνα (πολύ ωραία ιδέα). Όσο για τις τροφές που χρησιμοποιείς, καλός συνδυασμός, μην ανησυχείς για την Hikari excel (η πράσινη δεν είναι ?) είναι μια χαρά, από τις καλύτερες veggie. Και μια και μιλάμε για veggie υπάρχει και η super veggie της Omega ONE επίσης πολύ καλή (kelp small pellets). |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο τετοιες παρουσιασεις με ποιανει μια μανια ,να σπασω την φωτογραφικη μου, το ενυδρειο μου και μετα το κεφαλι μου στον τοιχο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο,μπραβο mizigr!Νομιζω πως εχεις πετυχει την χρυση τομη.Συμφωνω με τον gaia για την δεξια πλευρα.Πιστευω θα "γλυκανει" το τελειωμα της πλαγιας και θα τονισει περισσοτερο την κορυφη.Αυτα απο μενα
Μπραβο και παλι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus duboisi (white spotted cichlids)-juvenille | prodigy | Tanganyika | 6 | 12-09-06 20:26 |