|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.Μπραβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο δημητρη, συγχαριτηρια... πολυ ωραιο...
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μιζ.....
Tanganyika για παντα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Εξοχο ...τελειο ....φανταστικο .... το πιο καλυτεροτερο απο ολα !
Σχολια για τη λαμπα δε δεχομαστε ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα duboisi απλά τα σπάνε... Πάνε όλα μαζί σαν στρατιώτες....
![]() ![]() ![]() Ένα μεγάλο μπράβο στον Ζ_Χ για την πολύτιμη εικαστική του παρέμβαση και τις φανταστικές φωτό του... ![]() Τώρα δικέ μου είσαι επίσημα νταβατζομένος.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
άψογο! προσπαθώ να δω αν θα ήταν καλύτερο αν προσέθετες κάτι αλλά όχι... δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, έτσι μινιμάλ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό και πανέμορφα ψάρια !
|
||||
|
||||
![]()
απλά τέλειο . Που τα βρήκες τα ψάρια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Τα ψάρια τα βρήκα σχετικά εύκολα. Ορισμένα από χομπίστα και τα πιο πολλά τα αγόρασα από ένα συνοικιακό pet-shop!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο, πολυ καλο το αποτελεσμα, και το εφφε με τη λαμπα προσδιδει επιπλεον φυσικοτητα!!!Συνεχισε την καλη δουλεια...
Και καλα γεννητουρια!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus duboisi (white spotted cichlids)-juvenille | prodigy | Tanganyika | 6 | 12-09-06 20:26 |