|
|
||||
|
||||
![]()
προσπαθουσα να δω αμμο, και εχει το φελιζολ ιδιο χρωμα με τον παγκο, κ με μπερδεψε...
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά οι πέτρες που επέλεξες είναι διαφορετικές μεταξύ τους και δεν ξέρω κατά πόσο θα σου αρέσει και σένα σε λίγο καιρό το αποτέλεσμα... (Μιλάω απο πείρα)
|
|
|||
|
|||
![]()
καμία βελτίωση βλέπετε?Έχω να σημειώσω ότι οι πέτρες "χάνουν" όταν δεν είναι βρεγμένες!Έχουν πολύ έντονα χρώματα.
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους έβαλα νερό πριν απο 15 μέρες.Έβαλα βακτήρια του εμπορίου(Stress Zyme της API) την 1η 7η κ 14η μέρα σύμφωνα με τις οδηγίες,100 ml κάθε φορά.Σήμερα έκανα μετρήσεις με κάτι stickakia της esha και ιδου τα αποτελέσματα.
ph 8.2 kh 15d gh 14d no2 1 no3 10 mg/l. Τώρα τι να κάνω?να ξεκινήσω να βάζω τα ψαράκια μου.
|
||||
|
||||
![]()
καλο θα ηταν να περιμενεις να μηδενισουν τα νιτρωδη σου.....να μην ανιχνευονται καθολου με τα στικακια της esha...και για σιγουρια καλυτερα τωρα στο στρωσιμο μετρησεις με υγρα τεστ...τα στικακια θα μπορεσεις να τα καταναλωσεις αργοτερα που εκ του ασφαλους (θα εχει ηδη γινει το στρωσιμο) θα κοιτας μια γενικη εικονα του νερου σου...
|
|||
|
|||
![]()
έχεις να μου προτείνεις κάποιο υγρο τεστ?
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποιω της API (aquarium pharmaceuticals) και ειμαι ευχαριστημενος...
εδω τα παιδια λενε οτι καλα τεστ ειναι και της τετρα και οτι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο της σερα....δεν εχω προσωπικη εμπειρια...
|
|||
|
|||
![]()
Αφού δεν είναι στρωμένο ακόμη, τι να τα βάλεις μέσα;
Καλά, γιατί δεν μπόλιασες από το άλλο ενυδρείο και στρώνεις με βακτήρια. Θα μπορούσες πολύ πιο εύκολα. Επίσης, ρίχνεις και λίγη τροφή για τα βακτήρια; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Βοήθεια για το στήσιμο background | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-05-07 20:49 |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |