|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικο το ενυδρειο σου georgetax!! Πως και μου ειχε ξεφυγει..
Την πλατη πως την εκανες? Πανεμορφη, φτου φτου! |
|
||||
|
||||
![]()
Stelios_Rjk η πλάτη είναι πλάκα τύπου Καρύστου σε μεγάλο μέγεθος 0,97*0,36 .
φυσικά το set up έχει αλλάξει γιατί τελικά όπως λέγαμε και πιο πάνω και φυσικά το έχει αναφέρει πολλές φορές και ο φίλος Χρήστος ( Ζ.Χ. ) αυτά τα ψαράκια είναι πολύ απρόβλεπτα και επικίνδυνα.ο αρσενικός ήθελε πάλι ζευγάρωμα αλλά η θηλύκια δεν είχε 1 εβδομάδα που είχε γεννήσει ( 3 γεννά με πολύ καλό ποσοστό επιβίωσης ) και απέφευγε κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα ο αρσενικός να την σκοτώσει μαζί με τα μωρά από τις γέννες, μόνο μερικά από την πρώτη γλύτωσαν. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζει γιώργο,γινόμαστε πιό σοφοί...
Εστω και ετσι... |
|
||||
|
||||
![]()
Πως παει το ενυδρειο Γιωργο?
Τελειωσε? Καμια φρεσκια φωτο? ![]() Η πλατη ποσο παχος εχει? Απο κατω εχει φυσικα φελιζολ, το ιδιο και στην πλατη της και στα πλαινα της? Δεν εχει καμια φωτο απο "τας εργασιας" τοποθετησης?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειδος ? Ρωτάω εγώ ο ....περιεργος...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία καλημέρα
δεν σου λέω δεν σου λέω ![]() ![]() ![]() Είμαι ακόμα είμαι σε φάση διαβάσματος και επεξεργασίας γιατί τα λίτρα είναι λίγα άντε πότε θα μου κάνεις δώρο κανένα 300 λιτ?να ανοίξει το μάτι μου λίγο ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 18-04-08 06:20 |
Παρουσίαση ενυδρείου | chrisx | Δίσκοι | 60 | 24-01-07 11:43 |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |