|
|
|||
|
|||
![]()
εχω μονο anoybia δυο ριζες(τα αλλα δυο στη φωτο ειναι πλαστικα)και περιμενω απο το pet shop microsorioum pteropus ,Egeria densa ,kai ceratophyllum Demersum.Εχω τις ανουμπιες ενα μηνα τωρα και δεν τις εχουν πειραξει.Η μια ανθιζει κιολας...
Για τα υπολοιπα που ανεφερα εψαξα αρκετα και η γενικη αποψη ειναι οτι δεν τα πειραζουν...Μολις τα βαλω θα μαθω...Ελπιζω να μην τα ![]() ------------------------- οχι αλλα εχει μικρο κορμο και οπως σκαλιζανε εκει γυρω ριξανε χαλικακια επανω.Ο κορμος της ειναι αλλο μισο εκατοστο απο αυτο που βλεπεις περιπου..
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marvin : 18-03-08 στις 01:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ενα 50λιτρο που εχω το εχω κανει με νεον,γαριδες και κιτρινα σαλιγκαρια.ετσι το λεω σαν ιδεα.πιστευω πως σε 20 λιτρα στα οποια θα βαλεις αληθινα φυτα ο μονομαχος σου θα ειναι βασιλιας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι ανουμπιες πιστευω θα εδειχναν και θα ηταν πιο καλα αν τις εδενες πανω στην ριζα ή την πετρα σου!το κερατοφυλλο στο δικο μου ενυδρειο με τα χρυσοψαρα δεν αντεχει ουτε δυο μερες!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την γνωμη μου ο μονομαχος σε ενα 10αρι ενυδρειο θα ειναι αρχοντας, 50 λιτρα θελει το καθε ενα χρυσοψαρο αν δεν σφαλω,ας βοηθησουν και οι κυριοι-ες του κρυου. Και ξεχνας την συγκατοικηση χρυσοψαρων με πλεκο,ειναι ζεστου νερου ψαρια και αλλων εν γενη απαιτησεων.
|
||||
|
||||
![]()
Και 100 λίτρα να δώσεις στο χρυσόψαρο καλά είναι! Μην ξεχνάμε μεγαλώνουν άσχετα αν είναι αρκετά παρεξηγημένα ψάρια.
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτησω κατι ρε παιδια....ολοι λετε οτι ο μονομαχος ειναι αρχοντας σε 10..15..20...κλπ λιτρα.Οκ κατανοητο.Αυτο το λετε επειδη κρινετε ασκοπο να χαραμιζεται μεγαλυτερο ενυδρειο για ενα ψαρι που οι απαιτησεις του ειναι μικροτερες ή επειδη αντιμετωπιζει καποιο προβλημα το συγκεκριμενο ειδος στο μεγαλυτερο ενυδρειο.Το λεω αυτο γιατι διαβασα και διαβαζω ακομη σε πολλα site για τα χαρακτηριστικα και τις συμπεριφορες των betta και δεν ειδα καπου να περιοριζει προς επανω το μεγεθος...
![]() Επισης σε ολα τα site, για την ενυδρειακη συμπεριφορα τους λεει οτι μπορουν να συμβιωσουν σε ενα ενυδρειο με καποια ειρηνικα ψαρια (τροπικα βεβαια) αρκει να μην εχουν την συνηθεια να τσιμπολογαν ουρες.Ποια ειναι η αποψη σας περι αυτου?? Τελος μπορω να εχω πλεκο με μονομαχο αν αυτοι θα ειναι σε 54 λιτρα?? Υ.Γ.¨Πασχαλη καταλαβαινω τι εννοεις για τα χρυσοψαρα και πιστευω πως μετα απο κανα χρονο(ή δυο) οταν μεγαλωσουν αρκετα και δεν τα χωραει ο τοπος θα μετακομισουν σε μεγαλυτερο σπιτικο ![]() Αυτα...και ευχαριστω για το χρονο σας
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είδες και εγώ δεν σου περιόρισα τα λίτρα προς τα πάνω!
Τα ίδια πράγματα λεμε δηλαδή! pleco σε 54 λίτρα ποιον?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 27-05-07 19:07 |