|
|
||||
|
||||
![]()
Αντί για σωλήνα έκοψα ένα κουτάκι αντιχλωρίου tropical 100ml διαμέτρου 4,5 cm:
![]() Για την κατασκευή του δοχείου που θα μαζεύει τις μπίχλες, χρησιμοποίησα ένα κουτί merenda 400g και ένα κουτάκι τροφής tropical 100ml διαμέτρου 5 cm: ![]() ![]() Και……………………………….. ![]() Παιδιά συγγνώμη για την κακή ποιότητα των φωτογραφιών.... Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω.... ![]() ------------------------- Δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε ενυδρείο ακόμη αλλά το έχω κάνει αρκετές δοκιμές σε έναν κουβά και δουλεύει μια χαρά... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 17-03-08 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() μελετημενη δουλεια παντως μπραβο σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα προβληματάκι. Είναι λίγο ψηλό για το ενυδρείο μου.
![]() ![]() Σύντομα όμως θα το βάλω σε λειτουργία και θα ανεβάσω και φώτο ![]() ![]() Επειδή οι φώτο δεν είναι και πολύ καθαρές, ορίστε και δυο σχηματάκια. Το πρώτο δείχνει τον πάτο (κυκλοφορητής χώρισμα και ξυλόλιθος) και το άλλο δείχνει τις τρύπες για την είσοδο και τα μπαλκονάκια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! ομορφα τα σχεδεια σου και καλη δουλιτσα...
μπραβο σου... ![]() ![]() περιμενουμε να το δουλεψεις, και να μας πεις... αν δουλευει καλα το σκιμμερ σου και αν δεχεσαι να κανεις μαζικες παραγωγες... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy skimmer??????? | iliastra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 04-02-08 21:38 |
DIY skimmer | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 15-04-07 12:59 |
Skimmer | dimitrig | Φίλτρανση | 4 | 12-09-06 13:00 |
DIY Skimmer | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 11-05-06 18:05 |