|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και βάλε άλλα 3 ramirezi μέχρι να δεις συμπεριφορά!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το μονο που θα δει με 4 ramirezi σε τοσα λιτρα ειναι ξυλο και πολυ stress.. σε αυτα τα λιτρα δεν μπορουν να συμβιωσουν 2 ειδη νανοκιχλιδας μαζι δυστυχως φιλε μου..με ενα ζευγαρακι θα το χαρεις ομως..πιστεψε με!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Το έτυχε δεν πέτυχε στην δική σου περίπτωση ισχύει επομένως μην βιάζεσε.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έγινεεεεε!!! παλιά΄είχα 4 ramirezi και ήτανε όλα καλά( χωρίς ξύλο) αλλά ξέχασα για σας μετράει μόνο ότι διαβαζετε!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σου είπε κανείς οτι εμείς δεν έχουμε ενυδρεία? Ή μονον εσύ έχεις και εμείς εδώ κάνουμε άλλα πράγματα? Σου έχω γράψει και αλλού στην περιπτωσή σου δεν πέτυχε - ΕΤΥΧΕ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
στα τόσα ενυδρεία μόνο μια φορά μου πεθάνανε δύο τροφέους!!! μην πιστεύετε ότι διαβάζετε πειραματιστείτε και λίγο ( σε λογικά πλαίσια). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για εμάς δεν είναι άθλημα είναι χόμπυ!
Προφανώς και δεν έχεις παρατηρήσει την συμπεριφορά των ψαριών ε? Σε ενδιαφέρει απλά να ζουν? Και στα pet ζουν και μάλιστα μέχρι να πας να τα αγοράσεις σε ένα ενυδρείο 60-70 λίτρων καμιά 30αριά ραμιρεζι. Είναι όμως όλα τους στρεσαρισμένα το διακρίνεις αυτό?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εσύ τι ψάρια έχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το "μην πιστευετε οτι διαβαζετε" γραψτο με μεγαλα γραματα στην υπογραφη σου , να ξερουν τουλαχιστον οι επισκεπτες του φορουμ ποιες πληροφοριες να λαμβανουν υποψη και ποιες να προσπερνουν!!
|
|