|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα παιδια,
Σημερα διαπίστωσα οτι απο το ενυδρείο μου έχουν χαθεί οι γαρίδες μου (amano). Απο τις 4 που είχα απο τα χριστούγεννα μου έμεινε μόνο 1. Το κακό είναι οτι δεν βρήκα κανένα 'πτώμα'. Δεν είναι περίεργο? Δεν ξέρω αν φταίνε οι διακοπές της ΔΕΗ (πριν μια εβδομάδα), πάντως πριν αυτές αρχίσουν ήταν και οι 4 στο ενυδρείο. Μπορεί να φταίει ? Τα στοιχεία του νερού μου είναι: Ph:7 και πέφτει στο 6.5 με το CO2 (Υγρά τέστ / tetra) Kh 8 (denerle stick) GH: 10 (denerle stick) NH3-Nh4 <0.01 (υγρά τέστ / Tropic marin) No2=0 (υγρά τέστ / Tropic marin) N03=0 (υγρά τέστ / Tropic marin) Temp: 24 C Co2 : 90 φυσαλίδες Λίπανση: ανα 2 μέρες 0.3 ml flourish , 2.5 kalio Φωτισμός: 2xT5 28 watt (1 Daylight & 1 Nature) Φυτά έχω σχετικά αρκετά αλλα πάντα τις έβρίσκα Sorry για την παράλειψη dinos! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις |
|
||||
|
||||
![]()
τι γαριδες εχεις????εχεις φυτα???μηπως κρυβονται κ δεν τις βλεπεις???
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τι ψάρια τις έχεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
με 11 καρδινάλιους
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τίποτα να ψόφησαν από μόνες τους... Πρέπει να ξέρεις ότι οι συγκεκριμένες γαρίδες είναι πολύ ντροπαλές και όλο κρύβονται.. Και στην περίοδο αλλαγής καβουκιού δεν θα τις βρείς με τίποτα!!!
Μια άλλη περίπτωση είναι αν χρησιμοποιείς φάρμακα πρέπει να τις βγάλεις έξω είναι πολύ επιρρεπείς σε οτιδήποτε (φάρμακα) ... Ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι
|
|||
|
|||
![]()
Φαρμακα δεν χρησιμοποιώ...
η μόνη ενέργεια την οποία έκανα την κυριακή είναι οτι άλλαξα τον υαλοβάμβακα στο φίλτρο. Γενικά κάτι άλλο δεν άλλαξε στη ρουτίνα μου...για αυτό προβληματίζομαι...θα συνεχίσω ωστόσο το ψάξιμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω επισης να μη ξεχασεις να κοιταξεις και στο χαλι και κατω απο τους καναπεδες...γιατι οταν κατι τις τρομαξει πολυ η οι συνθηκες στο ενυδρειο σου δεν ειναι καλες και εχεις ανοιγματα στο καπακι.........παιρνουν των οματιων τους και φευγουν για λιμανια ξενα...
![]() ![]() ![]() οταν εβαλα τις 12 αμανο μου απο το 120 σε ενα μικρο 30 λιτ (επειδη επιτεθηκαν σε καποια φυτα μου) την επομενη το πρωι μαζεψα τις 11 απο το πατωμα ..ευτυχως ζωντανες...η μια ειχε φτασει 4 μετρα μακρια απο το ενυδρειο...και μια αλλη ειχε πιαστει σε εναν ιστο αραχνης κατω απο τον καναπε...(δεν ημουν τοσο σχολαστικος στην καθαριοτητα.. ![]() σφραγισα το καπακι και μετα απο λιγες μερες που συνηθισαν το νεο περιβαλλον ολα καλα...δεν ξαναεκαναν αποπειρα...
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον οι δικές μου φυγαν για Hawai....
![]() Δεν τις βρίσκω πουθενά! Τωρα μπορώ να πάρω καινούργιες καμια 5 αρα ακόμα? η πιο λίγες πρέπει ? Πρέπει να τηρήσω κάποια αναλογία σε αυτές? θυληκές αρσενικες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |