|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που θα σε βοηθούσε πάρα πολύ μιας και μένεις Αθήνα, θα ήταν να έρθεις ένα Σάββατο απόγευμα στις συναντήσεις που κάνει ο σύλλογος και με λίγη κουβέντα με τα παιδιά που μαζευόμαστε εκεί να πάρεις πολλές πληροφορίες και κατευθύνσεις για το ξεκίνημα σου. Μπορείς επίσης να δεις και αρκετά ενυδρεία εκεί και να πάρεις ιδέες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σύντομα ΚΑΙ δισκοενυδρείο ΟΕΟ!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι έτσι μπράβο για το δισκοενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήλθες.. και καλό διάβασμα. Μια συμβουλή από μένα: αγόρασε το μεγαλύτερο δυνατό ενυδρείο που μπορείς τώρα που ψάχνεσαι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Σασ ευχαριστω ολους για τυχον αποριες θα επικοινωνησω αληθεια που γινονται οι συναντησεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μα πως γιίνετε? | hotgates | Bettas | 4 | 04-10-07 13:36 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |
Πως να ξεφορτωθώ σαλιγκάρια? | mmbuna | Malawi | 37 | 24-02-07 01:04 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |