|
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να πήρε το ματι μου στον μακίδη, αλλά δν ειμαι σίγουρος, ρώτησες?
|
||||
|
||||
![]()
Θα παω να τσεκαρω!!
Πιο ειναι καλυτερο το substrat ή το μακαρονακι?? |
|
||||
|
||||
![]()
substrat pro δαγκωτό
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην Αλεξανδρούπολη έχει.Αν θές περισσότερα με pm για λόγου διαφήμησης
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μην φοβαστε τοσο να ανφερετε ενα μαγαζι να εξυπηρετηθει καποιος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρηκα ενα no name substrat σκετο σε τιμη 22 ευρω και μακαρονι στα 29 ευρω!
Καλα ειναι ή να δω Αλεξανδρουπολη και για substrat pro?? |
|
||||
|
||||
![]()
Το substrat pro που ζητάς είναι της ΕΗΕΙΜ ,κάτι άλλο εξίσου καλό και για πολλους καλύτερο είναι το Siporax της SERA που πιστεύω ότι είναι ευκολότερα να το βρείς πάρε τηλ και στη ΦΩΛΙΑ Αλεξ/πόλη τηλ.2551022180 και ζήτα τον Χωρινό Γιάννη αυτός έχει ΕΗΕΙΜ.
|
|
|||
|
|||
![]()
παντως Αθηνα τελη 2006 που εστηνα το πρωτο μου ενυδρειο το 1 λιτρο substrat pro κοστιζε 15¤, για το γνησιο μιλαω παντα
διαβαζωντας αρκετα τα ψαροφορουμ μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι το substrat ειναι καλυτερο απο το siporax (αυτο βεβαια δεν ειναι και σιγουρο μπορει να μην ισχυει) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για (SUBSTRAT pro) | aristomenis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-12-07 17:12 |
JBL vs SUBSTRAT PRO | andreas K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-11-07 23:34 |
PRO-MORE και PRO-GROWTH | mios | Δίσκοι | 10 | 30-07-07 12:41 |
substrat - siporax | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-01-06 09:00 |
Prazi-Pro for aquariums | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-02-05 22:35 |