|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το c-o-m-m-u-n-i-t-y ισως φταιει (το εγραψα ετσι ωστε να μη βγαινουν αστερακια...λογοκρισια και στους λατινικους χαρακτηρες..πω πω
![]() λεει οτι μπορουν να τραφουν με infusoria(ινφουσορια)...δηλαδη μικροπανιδα... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11568 να σε δω να φτιαχνεις ινφουσορια και τι στον κοσμο!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να και κατι καινουριο λοιπον...κοιτα καλο ειναι να διαβασεις και γιαυτο...γιατι αν θες να ασχοληθεις με αναπαραγωγες....τα νεογνα πολλων ειδων (π.χ. μονομαχοι) τρεφονται με ινφουσορια σε πρωτη φαση...εξαλλου αυτη ειναι η μαγεια στο χομπυ ....καθε τοσο να ανοιγεται και ενα νεο κεφαλαιο...
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() (και μη ξεχνιεσται...συντομα συναντηση σπιτι μου για diy καπακι...ζητουνται εθελοντες...μαστορας υπαρχει..ο γνωστος..)
|
||||
|
||||
![]()
το διάβασα παιδιά, αλλα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ κ με αυτό... (εχω και 2 ενυδρεία να στήσω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα ξαναεχουν αυγα οι γαριδουλες σου...θα ασχοληθεις σε δευτερο χρονο...
(καληνυχτα)
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ πανο για την βοήθεια, κ εγώ πιστεύω οτι την επόμενη φορά θα έχω παραπάνω χρόνο... (καληνύχτα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Επίσης κάπου διάβαζα οτι αν διατηρείς moss στο ενυδρείο θα δημιουργηθεί και εκεί.. (δεν στο λέω σίγουρα) ας απαντήσει και κάποιος άλλος.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harilaos : 12-03-08 στις 03:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η γαριδουλα πως παει????
|
||||
|
||||
![]()
ακομα εχι τα αυγα. δεν εκανε τπτ...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με C.R.S.: Προβλήματα / συνθήκες | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 61 | 17-03-13 02:12 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |