|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Το ενυδρείο εχει διαστάσεις 1.00cm 0.30cm 0.40cm (Μ/Π/Υ) (οσο αφορα το πλατος εχω 0.30cm και οχι 0.40cm οπως ανεφερα στο προηγουμενο θεμα,λαθος) 2 λάμπες της sera sera blue sky Royal sera deep sea special.(http://www.sera.de/index.php?id=393&L=1) τις ανάβω 12 ώρες την ημερα 19:00 με 07:00 Κυκλοφορητή marea 4400(wave) 4400 l/h Θερμοστάτη fluval tronic (200 watt) Θερμομετρο με 1 euro (αυτα της πλακας) 22 kila ζωντανο βραχο 20 κιλα Αραγωτίτης νεκρος(red sea reef base) Αλατι tropic Marin pro reef salt tropic Marin pro-tect Επισης ενα παλιό φίλτρο(δεν ξερω ποσα λιτρα ανα ωρα) που έχω βάλει άνθρακα seachem MatrixCarbon (http://www.seachem.com/products/prod...rixCarbon.html) Έχω ενα αγγούρι της θάλλασσας και 2 turbo snails Εχω παραγείλει επισης και δεν εχουν ερθει ακόμα εδω και 15 μερες test Tropic Marin Expert Testset seawater pH, KH, NO², NO³, NH3/NH4 και Tropic Marin Mg/Ca Combitest seawater ,Tropic Marin Hydrometer Επισης θα μου προτείνατε reef ή fish only γιατι οπως βλέπετε και απο τις φωτογραφιες μαλλον δεν εχει χωρο για κοράλια Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
To reef ή fish only το αφηνουμε στην ακρη ...προς το παρον , πας να φτιαξεις ενα μικρο θαλασσινο ενυδρειο
![]() Το ενυδρειο σου ακομα ειναι φρεσκο οποτε δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι. 1) Βαλε full αντιφωσφωρο...καλυτερα Phosguard σε διπλασιες απο τις προτεινομενες ποσοτητες καθε φορα 2) Βαλε στο προγραμμα την αγορα μιας μικρης εστω R.O 3) ''Ανοιξε'' λιγο τον βραχο ωστε να κυκλοφορησει το νερο.Θελεις και αλλη κυκλοφορια 4) Κανε μια γενναια αλλαγη νερου. ΙΜΟ τα πραγματα δεν ειναι τοσο τρομερα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα αγοράσω το Phosguard (πρέπει να κρατήσω και τον άνθρακα?, μάλλον ναι)απλά επειδή το εσωτερικό φίλτρο που έχω, τώρα μέσα τον άνθρακα μάλλον δεν είναι καλο θέλω να έχω ένα καλό χημικό φίλτρο. Τι μου προτείνετε? Εγώ προς το εξωτερικό μάλλον θα έλεγα΄. Πόσα λίτρα την ώρα να είναι η κυκλοφορία του χημικού φίλτρου?
Από εταιρείες?? Tunze,eheim, άλλες ? στείλτε και linkαπό το site εταιριών και απο το forum έχω όρεξη να διαβάσω…!!!!!!! Δεν θέλω να κάνω οικονομία, όχι ότι μου περισσεύουν τα λεφτά αλλά θέλω να βάλω γερές βάσεις από τώρα ώστε να μην τρέχω αργότερα. Ευχαριστώ, Υ.Γ καποιο καλό μαγαζι ???????(σε πμ) |
|
||||
|
||||
![]()
Απο εξωτερικα φιλτρα υπαρχουν πολλα ...δεν θελεις μεγαλη ροη , ουτε πολυ μεγαλο καδο...μονο eheim παντως.
Οτιδηποτε πανω απο τρια λιτρα καδο και ροη 400-500 λιτρα ειναι οκ ...
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Manolis;243903]
Εχω παραγείλει επισης και δεν εχουν ερθει ακόμα εδω και 15 μερες test Tropic Marin Expert Testset seawater pH, KH, NO², NO³, NH3/NH4 και Tropic Marin Mg/Ca Combitest seawater ,Tropic Marin Hydrometer Δυστυχώς τοTropic Marin Hydrometer που είχα παραγγηλει ήρθε σπασμένο και για αυτό αγόρασα ένα ρεφρακτομετρο από το e-bayκαι ήρθε σε 5 ημέρες. Επίσης έκανα και μια μεγάλη αλλαγή νερού και το ενυδρείο πιστεύω πάει καλύτερα. Θα ήθελα λίγο μικρή βοήθεια στην αγορά χημικού φίλτρου eheim ecoo 2236? Ή Eheimclassic 2213 ? Από ότι είδα το eccoέχει λιγότερα watt αλλά μικρότερο ύψος τοποθέτησης Και πιο ακριβό αλλά είναι πιο περιποιημένο εσείς τι λέτε τα έχετε δοκιμάσει?? Ευχαριστώ για την βοήθεια |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα και τα δυο αλλα λογω ευκολιας στο ανοιξε-κλεισε προτιμησα να κρατησω το 2236.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ BILL the mastoras θα σας ενημερώσω σύντομα
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα θα πάρω το ecco 2236. Τελικα το internet ειναι μονοδρομος γιατι πηγα σε μαγαζια και το βρηκα τουλαχιστον 30 με 40 euro παραπανω
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν χρειάζεσε και άλλα πράγματα τότε ναι αλλιώς θα σου έρθει σχεδόν μια ή άλλη αν η διαφορά είναι 30 ευρώ διότι έχεις και τα μεταφορικά και τον χρόνο.
|
|||
|
|||
![]()
Kαι την εγγύηση....
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριος στην παρέα. Σας παρακαλώ διαβάστε :) | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 70 | 27-02-08 13:07 |
Προσοχή-Διαβάστε και αυτό... | TAN | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-12-04 19:17 |
Διαβάστε πριν ξεκινήσετε καινούριο θέμα (νέοι και παλιοί). | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 01-06-04 22:07 |