|
|
||||
|
||||
![]()
οτι γουσταρεις........
|
|
||||
|
||||
![]() με μια ωρα την εβδομαδα αυξηση την γλιτωνω? τα λιπασματα παιζουν ρολο? |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα κ παιζουν ρολο στην αλγη. 2,5 μηνες εχω το ενυδρειο κ ριχνω μονο καλιο κ τιποτε αλλο. Μετα απο κανα μηνα ισως αρχισω να βαζω καμια σταγονα απο seachem.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλγες οπως και να εχει θα σου ερθουν.
οταν σου ερθουν απλά σταματας τα λιπασματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και εγώ θα πρότεινα να μετριάσεις ήδη τα λιπάσματα που ρίχνεις αν ριχνεις.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Απο λιπασματα επειδη εχω κυριως ευκολα φυτα εριχνα ΜΙΑ φορα την εβδομαδα 2ml flurish,5ml excel,1,5ml iron kai 1,5ml potasium(ολα της seachem) οποτε καλυτερα τωρα με την προσαρμογη των λαμπων να τα σταματησω τελειως?Ολα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Διατήρησε ΙΜΗΟ μόνον το excel στην μισή δόση. Αλλά καλό είναι να παρατηρείς και τις απαντήσεις των φυτών σου.
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις την μιση προτεινομενη δοση που γραφει το μπουκαλι ή 2,5μλ την εβδομαδα(μιση των 5μλ που ριχνω τωρα)?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι προτεινετε? | naupaktos84 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 01-02-08 12:25 |
Τι είναι τι το προκαλεί και κυρίως πως αντιμετωπίζεται? | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-12-07 14:35 |
TI ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ???? | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 14-08-07 11:34 |
Diffusor τι προτεινετε? | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 29-10-06 13:59 |
Για προτεινετε!!!!! | Pritanis | Malawi | 39 | 05-12-05 15:52 |