|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα.Μου αρεσε πολυ αυτο το σπανιο ψαρακι.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει και τρομερες απαιτησεις ενα species με τετοια ψαρακια και οντως ειναι πολυ ενδιαφεροντα θελουν ομως ψιλη αμμο και καλο ειναι να συνδιαζονται με ψαρακια που κολυμπανε ψηλα αν ειναι ειδικα και σε ενα καπως τετραγωνο ενυδρειο με μεγαλο πλατος δηλαδη με τις παραπανω συνθηκες θα ευδοκιμησουν πραγματικα!!!!!
για σκεψου το ενα ενυδρειο ακομα δεν κανει κακο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα 50λιτρο στο οποιο εχω μονο 3cherry γαριδες και ελεγα να βαλω και μερικα νεον.εχει και ανουμπιες και λιμνοφυλλο.Αλλα εχει και αυτο χαλικι.Λες να του βαλω αμμο?Παλι σε σκεψεις μπηκα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν κατάλαβα καλά, φτάνει τα 13εκ μέγεθος, οπότε το 50αρι άστο καλύτερα.. όσον αφορά την άμμο, δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς ακόμη αν πρέπει να μπει ή οχι..είναι απαραίτητη για την σωστή διαβίωση του ψαριού.
|
|
||||
|
||||
![]()
για την αμμο εννουσα οτι μπηκα σε σκεψεις να χαλασω το 50λιτρο και και να βαλω αμμο για το ψαρι οχι για το αν θελει αμμο ή οχι.οσο για τη σχεση μηκους ψαριου και μεγεθους ενυδρειου εχεις δικιο.δεννν.Ευχαριστω παντως.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΑΜ ΜΑΜ Μεζεδακι δηλαδη
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο στομάχι... Να της πέσουν βαριές... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρτεμια γλυκου νερου | fishme1 | Διατροφή | 17 | 31-08-10 15:48 |
ελληνικα ψαρια γλυκου νερου | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 04-01-08 16:27 |
Μετατροπη ενυδρειου γλυκου νερου σε θαλασσινο | pajos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 03-12-07 12:05 |
Αυτοματη πληρωση ενυδρειου γλυκου νερου | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-03-07 18:42 |
Γαρίδες γλυκου νερου(shrimps) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 14-07-06 16:16 |