|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ο πετσοπας δεν γνωριζει να ρωτησω κατι αλλο: Αν το συγκεκριμενο ψαρι ειναι υφαλμυρου νερου ποσο καιρο αντεχει σε γλυκο?Ρωταω γιατι την εχει 4-5 μερες σε γλυκο νερο στο μαγαζι και φαινεται μια χαρα.Και την ειχε σε χαλικακι 1,5 χιλ σαν το δικο μου και τρυπωνε χωρις προβλημα.Παντως αν ειναι του γλυκου δεν εχει ιδιατερες απαιτησεις στο νερο απο οτι καταλαβα (δεν τα παω και πολυ καλα με τα αγγλικα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το μέγεθος στον Ατλα του Dr Axelrod αναφέρει οτι φτάνει τα 13 εκ. στα 100 λίτρα!
|
||||
|
||||
![]()
The only other demand these fish place on their owners is the need for soft sand to burrow into. This needs to be stated boldly: these fish do not like plain gravel substrates!
για αυτα τα ψαρακια ειναι αναγκη η αμμος φιλε αντωνη οπως βλεπεις ζουν μεσα σε αυτη κρυβονατι την μερα καθως ειναι νυκτοβια
|
||||
|
||||
![]()
Λες να εχω σοβαρο προβλημα με το 1,5 χιλ χαλικακι που εχω? θα στρεσαρεται πολυ το ψαρι?Παντως στο μαγαζι που το εχει σε ιδιο χαλικακι και επειδη το παρακολουθουσα ωρα εμπαινε εβγαινε ανετα σε αυτο? Για την ερωτηση με το ποσο αντεχει σε γλυκο νερο ενα υφαλμυρο ψαρι τιποτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τη βρηκες ρε θηριο την γλωσσα στο ιντερνετ?
"δεν τα παω και πολυ καλα με τα αγγλικα ![]() ![]() ![]() για να κανω τη ζωη σου πιο ευκολη και επειδη κυκλοφορουν πολλες πληροφοριες στα αγγλικα...επελεξε αυτο που διαβαζεις και κανε αντιγραφη...μπες στο www.metafrasi.gr επικολλησε το κειμενο που θες...επελεξε "αγγλικα προς ελληνικα" και σε ενα δευτερολεπτο θα εχεις την μεταφραση...λιγο ασυντακτη αλλα θα εχεις το ζουμι!!! εχει και επιλογη για πολλες αλλες γλωσσες..(χρησιμοποιει το προγραμμα systran που ισως καποιοι δεν εχουν οποτε το σαιτ θα τους φανει χρησιμο) ..σορυ που σου μαγαρισα το ποστ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο το μεταφραστικο.το μετεφρασα κιολας.Σε γλυκο νερο κανουν,με τους συγκατοικους δεν εχω προβλημα,τροφη το βραδυ μικρους κοκκους.Προβληματιζομαι στο ψιλο χαλικακι 1,5 χιλ που εχω.
|
|
|||
|
|||
![]()
3 cory,3 ramirezi δεν ειναι και οι πιο καλοι συγκατοικοι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρτεμια γλυκου νερου | fishme1 | Διατροφή | 17 | 31-08-10 15:48 |
ελληνικα ψαρια γλυκου νερου | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 04-01-08 16:27 |
Μετατροπη ενυδρειου γλυκου νερου σε θαλασσινο | pajos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 03-12-07 12:05 |
Αυτοματη πληρωση ενυδρειου γλυκου νερου | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-03-07 18:42 |
Γαρίδες γλυκου νερου(shrimps) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 14-07-06 16:16 |