|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα μπράβο, καταπληκτικό!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Super duper ouaou!!
Μην αλαξεις τιποτα... στειλτο ετσι στο διαγωνισμο.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Ανδρέα το ενυδρείο σου είναι το ενυδρείο των ονείρων μου ! Μακάρι να το κάνω σαν και εσένα κάποτε... Και εις ανώτερα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη, Βασίλη, Vasilakis και kats7h0d σας ευχαριστώ !
Τελικά η γέννα ήταν αποτυχία, τα αυγά δεν ευδικίμησαν ίσως φαγώθηκαν κιόλας από τους διάφορους συγκάτοικους (παρόλο που άφησα κάποια φώτα ανοικτά το βράδυ). Ελπίζω ότι θα πετύχει κάποια επόμενη. Έχω κάνει κάποιες αλλαγές, πιστεύω προς το καλύτερο. Καταρχήν άνοιξα χώρο στη μέση (όχι ακριβώς αλλά στα 2/3 περίπου) όπου άπλωσα ένα νέο στρώμα ανοιχτόχρωμης χαλαζιακής άμμου επάνω στην προηγούμενη μπεζ άμμο. Τα ξύλα τώρα μοιράστηκαν αριστερά και δεξιά κάνοντας ένα άνοιγμα από όπου περνάει η άμμος, ενώ κάποια από αυτά (ιδίως το αριστερό) καλύφθηκαν με christmas moss και java moss. Mε christmas moss καλύφθηκε και ένα ξυλάκι κάτω δεξιά που αντικατέστησε της στοιχημένες στρόγγυλες πέτρες (thanks Sonia για την ιδέα). Έπεσε και αρκετό ψαλίδι τους τελευταίους τρεις μήνες. Επίσης δόθηκαν όλα τα υπόλοιπα σκαλάρια και έμεινε μόνο το ζευγάρι. Δείτε εδώ τις νέες φωτογραφίες Απριλίου 2008 (θέλει λιγη υπομονή) Και εδώ (ξανά) είναι εκείνες του Ιανουρίου 2008 για όποιον θέλει να συγκρίνει και να μου πει τη γνώμη του για το πριν και το μετά. Σχόλια και ιδέες καλοδεχούμενα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι έτοιμος, ξέρεις για που (Διαγωνισμό)πολύ πιο ωραίο απο πρίν πιο φυσικό με το νέο χαλίκι και το βγάλσιμο του διαδρόμου ,όχι οτι και πρίν δεν ήταν ωραιο,αλλά θα σου πω και τι δεν μου άρεσει βέβαια άλλο να το βλέπεις ζωντανό και άλλο σε φώτο ,αυτή η σύνθεση με τις ανούμπιες χαμηλά και απο τη μέση προς τα αριστερά μου φαίνεται σαν πολύ κολλημένη στο μπροστινό τζάμι με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα μαύρο πράγμα . Και πάλι τα συγχαρητηρια μου.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρε ευχαριστώ. Για την anubia έχεις δίκιο, με ενοχλεί και μένα κάπως απλά τη λυπόμουνα μέχρι τώρα να την κλαδέψω (είναι αρκετά παλιό φυτό), έχει παραμεγαλώσει (αν και nana) και όντως έχει σκοτεινιάσει λίγο το μέρος μπροστά στο τζάμι.
Επειδή λοιπόν το παρατήρησες κι εσύ, με την πρώτη ευκαιρία (που δεν αργεί γιατί ετοιμάζω ένα ώραίο μονομαχοενυδρείο για φίλο) θα την μοιράσω στα δύο και θα μεταφέρω το μεγάλο κομμάτι στο καινούργιο ενυδρείο. Εύστοχη παρατήρηση! |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πανεμορφο Αντρεα...μπραβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια!!!..κοσμημα το ενυδρειο σου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!!!!!!!!!!!!Τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Φωτογραφίες φυτεμένου close-up | Xotikouli | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 31-10-06 10:42 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |