|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όχι αγαπητέ μου φίλε. το 60άρι είναι αυτό που έχω εδώ στο γραφείο μου και που έχω κάνει όλα μου τα πειράματα... το ενυδρείο για το οποίο μιλάω είναι καινούριο (κατασκευή) πάνω απο 650 λίτρα. Για αυτό και ψάχνομαι.. φαντάζεσαι πόσα λεφτά θα χρειαστώ για να το γεμίσω?????? ------------------------- Το σαβ/κο θα πάμε εκδρομή απάνω στο οροπέδιο λασηθίου. Εκεί θα βρώ κανένα ρυάκι.. και σκέφτομαι να πάρω εξοπλισμο για να μαζέψω ξύλα και πέτρες.. θα τις τεστάρω εκει επι τόπου. (απλα θα βάλω ακαφορτε σε όποια μου αρέσει) Αρχικά φαντάζει εύκολο, θα δείξει όμως. Σκέφτομαι να πάρω και ενα φτυάρι για να πάρω κανα δυο τσουβάλια χώμα... να μπω στο κόπο η θα έχω προβλήματα? Θεωρητικά το νερό είναι καθαρό γιατί έρχετε κατευθείαν απο τις πηγές εκεί γύρω... Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω επι τόπου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zak : 04-03-08 στις 11:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απο πετρες ειμαι οκ?τι λετε | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 17-03-08 17:44 |
Τεχνιτες πετρες απο πολυουρεθανη??????? | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 24-09-07 16:15 |
πετρες απο την θαλασσα | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-02-07 21:07 |
πετρες απο θαλασσα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-05 12:03 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |