|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω οτι σας έχω κουράσει αρκετά και ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη, αλλά σαν αρχάριος θέλω γνώμες για να μπορέσω να συνεχίσω σωστά και να βελτιώνομαι συνέχεια!
Σας παρουσιάζω το ενυδρείο μου για άλλη μια φορά μετά απο τις τελευταίες αλλαγές. Κάθε σχόλιο δεκτό. ¶λλωστε μόνο έτσι θα μπορέσω να βελτιωθώ. Ευχαριστώ. Πληροφορίες Διαστάσεις: 60 χ 40 χ 55 Όγκος: 120λιτρα Κατηγορία: Φυτά: Cheratophilum dem., Cambomba Carol., Echinodorus Bleheri & Tenellus, Anubia var. Nana, Cryptocorine, Lmnophila aquatica, Rotala macrandra, Eusteralis Stellata, Java moss Ψάρια / ¶λλα είδη: Ξιφοφόροι 1m/3f και 2 μικρά αγνώστου για την ώρα φύλλου, Γκάπι 4m/8f. Διακοσμητικά υλικά: Υπόστρωμα Haquoss Bottom περίπου 3cm και χαλαζιακό χαλίκι λεπτό γκρί περίπου 2cm, 2 φύλα "ντυμένα" με μοςς (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαύρο χαρτόνι στις 2 πλευρές Φωτισμός: 5 Τ5 από 24W (1 color, 1 nature, 3 day light της juwel) σύνολο 120W. Οι 4 (96W) ανάβουν για 10 ώρες ενώ η μία επιπλέον ανάβει για 3 ώρες. Διάρκεια φωτισμού: 10ώρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικό φίλτρο εργοστασιακό. Θερμοστάτης: εργοστασιακός Λίπανση: Seachem Nitrogen 2,5cc, Seachem Phosphorus 1cc & Nitrogen Potasium 2cc κάθε 2η μέρα. Παροχή CO2: Μπουκάλα 6Kg παροχή περίπου 120φισαλίδες το λεπτό. Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 8 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού: 30% εβδομαδιαίως Θερμοκρασία: 26-27 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ήρθα κι εγώ... | Xotikouli | Φωτογραφίες μελών | 5 | 16-04-07 02:39 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |