|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανω απο 28 δεν αντεχουν πολυ,,ειχα δυο στο ενυδρειο με τους δισκους και τωρα τελευταια δεν τα βλεπω!!τα ειχα βαλει προτου τους δισκους...(σαν μικρα σαλαχια!!)
|
||||
|
||||
![]()
28 είναι πολύ έτσι και αλλιώς...Τα ψάρια αυτά δεν ζουνε πολύ και σε θερμοκρασίες με μικρή διαφορά από το εύρος θερομοκρασιών που απαιτούν...Το θέλουν ακριβώς και προτιμότερα προς το χαμηλότερο άκρο του...Τότε είναι πανέμορφα και πολύ ενδιαφέροντα ψάρια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε το όμως γιατί όπως είναι βεντουζαρισμένο (
![]() ![]() ![]() ![]() Είχα δύο τέτοια παλαιότερα .. Το ένα το βρήκα έξω από το ενυδρείο όπως σου περιέγραψα πιο πάνω και το άλλο μπήκε από την έξοδο του hung on φίλτρου που είχα μέσα στο φίλτρο και τα "είπε" ένα χεράκι με το Impeller .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο ψαρακι εμενα μου το εδωσαν σαν ''γλυφτη'' απ το πετ και ομολογω πως δεν αφηνει τιποτα..
Βεντουζαρει οπου εχει αλγη και καθαριζει τα παντα..
|
||||
|
||||
![]()
Βεντουζαρει καλα οντως αλλα το βλεπω σπανια γιατι ειναι συνεχεια κρυμμενο πισω απο το φιλτρο!!Ειδικα αν ειναι και αναμμενο το φως με τιποτα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρι ειναι; | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-12-07 12:15 |
τι ψαρι ειναι αυτο | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-06-07 13:35 |
Τι ψαρι ειναι αυτο? | captain21 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 10-09-06 14:09 |
ΤΙ ΨΑΡΙ ΕΙΝΑΙ; [Kryptopterus minor] | dalex | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-05 08:44 |
τι να κανω με αυτο το ψαρι? | 525 | Δίσκοι | 10 | 10-02-04 00:43 |