|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν γνωριζω ομως την αγορα της Σαλονικης . Αν θες να δεις λαμπες ενδεικτικα : http://www.aquaristic.net/aquarium/l...bes-t5/?lang=1
|
||||
|
||||
![]()
σ΄ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.Απ΄οτι καταλαβα μεσω Ιντερνετ πρεπει να παραγγειλω τις Τ5.Ισως ομως και να υπαρχουν καποια pet shop στην Αθηνα που μπορουν να μου τις στειλουν με αντικαταβολη,θα το ψαξω.Στο αλλο μου το ενυδρειο 200 λιτρων εμονο με θαλασσινα ψαρια το φωτηστικο το εκανα μονος μου απο κοντρα πλακε θαλασσης και τοποθετησα 4 λαμπες λαμπες τ8 και δουλευει μια χαρα, αλλα τωρα στο reef μου θελω να κανω κατι καλυτερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μονος σου να το φτιαξεις , ιδιο ουσιαστικο αποτελεσμα θα εχεις απο πλευρας εντασης και ποιοτητας φωτισμου (εφοσον βαλεις καλες λαμπες και ενα επωνυμο ballast)...μην νομιζεις δηλαδη οτι τα εμπορικα φωτιστικα βαζουν τα super duper εξαρτηματα.
Το αισθητικο κομματι ομως επαφιεται στην δημιουργικοτητα σου ![]() Οτι παρεις , φροντισε να τσεκαρεις/διασταυρωσεις την τιμη του γιατι εχω δει τρομερες αποκλισεις τιμων για το ιδιο ακριβως προιον.
|
||||
|
||||
![]()
Γρηγορη σου ειχα πει και στην κοπη οτι θα σου βγει πολυ οικονομικα το DIY απο inox λαμαρινα.Αν σκαλωσεις Κατερινη ξερω εργοστασιο στην Θεσσααλονικη που κανει στρατζες και κοβει με Laser.
Δες αυτο το φωτιστικο που εφτιαξα.Ειναι στο σπιτι του πεθερου μου. Συνολικο κοστος με λαμπες μπαλαστ και αναρτηση 200 ευρω! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21818 |
|
||||
|
||||
![]()
Αληθεια μια λαμπα μεταλικη ΜΗ των 150 βαττ (σαν του Βασιλη)θα μου καλυπτε ολο το μηκος του ενυδρειου που ειναι 90 εκατοστα? και αν αφηνε κενο 10 +10 ποντους απο τα πλαγια θανε μεγαλο προβλημα? Ετσι λυνω το προβλημα του φωτος και θαχω βαττ και λιτρο που ειναι το ιδανικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα βολεψει η μεταλλου σε αυτο το μηκος/πλατος/υψος ενυδρειου
![]() ...εκτος αν βαλεις 2 χ 70 βατ αλλα τοτε το κοστος ειναι ακριβως διπλασιο σε σχεση με μια 150 αρα
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα πηγα προχθες στην θεσσαλονικη και εγινε το θαυμα.Στο καταστημα του κωστα (ΑΖΟΡΕΣ) βρηκα τις λαμπες που ηθελα και παρα πολυ καλη τιμη.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-03-03 15:48 |