|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας από τους λόγους που δεν ασχολήθηκα με το Μεσογειακό ήταν η χαμηλότερη θερμοκρασία που θα πρέπει να διατηρηθεί. Ιδίως όταν μαζέψουμε τους κατοίκους από βαθιά νερά. Αυτό συνεπάγεται με πολύ δυνατό chiller (αναλόγως με τα λίτρα βέβαια), και ανάλογο οικονομικό κόστος.
|
||||
|
||||
![]()
και εγω ειμαι αυτοδυτης.Στην χαλκιδικη εχω βουτηξει πολλες φορες.Εχει απιθανα σφουγγαρια ,πορκοκαλι κοκκινα και αλλα πολυ ομορφα επεισης εχουμε φανταστικες ανεμωνες σε ολλα τα χρωματα, και απιθανους σε χρωμα και σχημα σπιρογραφους.Καποτε τα εβαλα ολα αυτα σε ενα ενυδρειο 200 λιτρων αλλα τοτε (πριν 4 χρονια) ειμουν πολυ απειρος. μολις ανεβηκε η θερμοκρασια πανω απο 28 ταχασα ολα.Αργοτερα εμαθα οτι θελουν θερμοκρασια κατω απο 20 βαθμους και λιγο φως ειδικα τα σφουγγαρια.Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο καποιος να ασχοληθει σοβαρα με το μεσογιακο ρεεφ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακό, 3500 lit., Σ Π Ε Υ Σ Α Τ Ε...! | safi | Μεσογειακό | 9 | 01-07-06 12:30 |
Μεσογειακό ενυδρείο -help | bakogiannisd | Μεσογειακό | 2 | 19-12-05 11:44 |
Ξεκινώντας ένα Μεσογειακό taper reef | Γιάννης 2005 | Μεσογειακό | 9 | 08-12-04 19:07 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |