|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που λες ισχυει, παντα χρειαζεται ενα ενυδρειο στην ακρη.
Για τις γαριδες που λες δεν ξερω να σου πω ποσες μπορουν να μπουν γιατι δεν εχω ασχοληθει με γαριδες. Με το ματι παντως δε μου φαινονται πολλες οι 5-6 για 30 λιτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 60 λιτρα περιπου 20 ατομα amano (απο tsamisaquarium). Επομενως κοντα στα 8-10 παιζω εγω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφου το λεει κι ο κ.Τσαμης προφανως εισαι καλα.
Καλη συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
στελιο ισχυει αυτο που λες αλλα για μενα ειναι λιγο υπερβολικο και για πολλους αλλους που εχουν κρατησει σε τοσα λιγα λιτρα ουτε κοινωνικα προβληματα θα εχουν ουτε απο αποψη αμμωνιας ειναι πολλα αμα το φυτεψει κιολας η γνωμη μου ειναι οτι μπορει να τα κρατησει....
ειπαμε σε 30 λιτρα μονο γαριδες η μονομαχο ειναι υπερβολικο για μενα... δεν λεω οτι αμα ειχε και μεγαλο ενυδρειο δεν θα ηταν καλυτερα αλλα μπορει μια χαρα να τα κρατησει πιστευω....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"κλικ". Γαριδες η μονομαχος σε 30 λιτρα ισως κ να ειναι υπερβολη για εμας, για εκεινα ομως? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι θα ενοχλει τις γαριδες αν εχει μια μικρη ομαδουλα απο μικρα ψαρακια ακομα δηλαδη??
για το μονομαχο μια χαρα ειναι δεν λεω αυτο λεω οτι σε 30 λιτρα ειναι υπερβολη να λεμε μονο γαριδες η μονο ενα μονομαχο υπαρχουν και καποια αλλα ψαρακια που θα μπορουν να ζησουν μια χαρα εκει αμα τους δινεις την απαραιτητη φροντιδα καπου υπαρχει και ενα ποστ με διαφορα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθένεια τι? σε Oranda | KOKORAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 27-04-09 12:33 |
Σε τι χρησιμευει? | friqules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-09-07 23:59 |
Ενυδρείο 30lt - Κόντρες; | alexispi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-07-07 23:15 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
Σε τι θερμοκρασια? | maikl | Χρυσόψαρα | 2 | 12-04-07 15:22 |