|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον έτσι είναι επίσης βάζω ανα 2 μέρες και 2,5cc Nitrogen Seachem και έχω σταθερά ΝΟ3 γύρο στο 5 μετρήσεις με υγρά τεστ Salifert.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι είναι λίγο πολύπλοκο αλλά αν δώ την κυβέτα απο επάνω το χρώμα είναι άσπρο αν την δω απο το πλάι είναι κοντά στο 50 και διαιρόντας με το 10 όπως λεν οι οδηγίες βγάζω 5. Απο την άλλη με τα τεστ της Tetra είχα σταθερά 12,5 αλλά καμία ανάπτυξη και πολύ συχνά αλγες μάλλον απο ότι κατάλαβα απο έλλειψη ΝΟ3 αφού απο τότε που ξεκίνησα να προσθέτω Nitrgen δεν εμφανίστηκαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οκ! Αλλά δεν μιλάω για το τεστ!
Απλά τα ΝΟ3 που προσθέτει το σκεύασμα της seachem δεν μπόρεσα ποτέ να τα μετρήσω με κανένα τεστ.
|
||||
|
||||
![]()
Κι όμως σε εμένα το ανέβασαν ανεπαίσθητα ίσως (απο 2,5 σε 5) αλλά είναι κάτι και αυτό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασιζόμαστε περισσότερο στο τι ρίχνουμε και στην κατάσταση των φυτών μας παρά στα test .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για (fleet enema) | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-10-07 20:18 |
Fleet enema... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 11-06-07 07:18 |