|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εστω και με αυτες τις φωτο φενεται ομορφο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου άρεσε πολύ!!! Ωραία η σκέψη να βάλεις πέτρες και ξύλα μ' αυτόν τον τρόπο!!!
Εύχομαι και καλύτερο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πάρα πολύ! Καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο και φορερο ολο το επιπλο πραγματικα!
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο τα ωραιοτερα ενυδρεια που εχω δει και ευχομαι να δεις και στο ξυπνιο σου τις frontosa γιατι ειναι πραγματικα υπεροχα πλασματα! Μπραβο και παλι μπραβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο,πολυ ομορφο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θεώρησα ότι ενα φυτεμένο με ξύλα και οχι απαιτητικά φυτά θα μπορούσε να συνδιαστεί με πέτρες. Ετσι προσπάθησα να δημιουργήσω δύο πεδία διαφορετικά που όμως να δένουν ομαλά και να δίνουν μια φυσική πιστεύω συνέχεια. Θα μπορούσε ίσως να είναι κομμάτι κάποιου βυθού ![]() Οι πέτρες είναι σχετικά μικρού όγκου και τοποθετημένες ετσι ώστε να δημιουργούν δαιδαλώδης στοές. Προσελκύουν κάποια ψάρια σε εξερευνητικές δραστιριότητες ![]() Επίσης προσφέρονται για καταφύγιο σε τυχόν τσακωμούς. Γενικά ο χρόνος έχει δείξει ότι στα ψάρια αρέσει αυτή η σύνθεση κι αυτό είναι το ζητούμενο. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!!
|
||||
|
||||
![]()
απλα πανεμορφο ΜΠΡΑΒΟ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητήριά μου, για το ενυδρείο σου φίλε μου, αλλά κυρίως για την απόφασή σου να επιστρέψεις στο χόμπι μετά απο την τριετή αποχή όπως αναφέρεις. Να σαι σίγουρος πως δεν θα το μετανιώσεις!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και μάλιστα τόσο τρελαμένος όσο ποτέ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νέες καθαρότερες φωτο
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει παρα πολυ. Ευγε sackett
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολυ όμορφο ενυδρείο, πραγματικά! Οι πέτρες θα μπορούσαν να είναι πιο φυσικά στημένες.Και έτσι όμως είναι καταπληκτικό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εβαζες πισω απο τις πετρες καποια φυτα, ωστε να "χανεται" το τελειωμα των πετρων, θα εδειχνε φυσικοτερο το στησιμο τους.
Εκτος μιας μικρης επιφυλαξης στα 5 firemouth, κι εμενα μου αρεσει πολυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τα 5 firemouth εδώ και καιρό τα πάνε πολύ καλά,θα δείξει οταν και αν έρθει καιρός για ζευγάρομα ![]() Ευχαριστώ.
Πέτρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sackett : 17-03-08 στις 20:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα-ματα-Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Strahos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 09-11-06 11:44 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |