|
|
|||
|
|||
![]()
Mηπως ξερει καποιος πως ζηταμε το αλατι για θεραπια γιατι το μονο αλατι που βρηκα στο ποιο ενημερωμενο pet shop της πολης μου ηταν ενα αλατι για κιχλιδες και απο οτι καταλαβα ο ιδιοκτητης δεν ηξερε τιποτε για αυτο που του ζητουσα στις 23 του μηνα.
Ρωταω για να εχω σε αλλη περιπτωση. |
|
||||
|
||||
![]()
Αλάτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χονδρό τυροκομικό χωρίς πρόσθετα ροής!
Επίσης αλάτι από pet shop ζητάς αν έχει της API
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για το αλατι της ΑΡΙ ειναι ψιλα γραμματα για την πολη μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το τυροκομικό συνήθως δεν έχει ιώδιο! Αν παρ'αυτά δεις να το αναφέρει τότε δεν σου κάνει! Δεν πρέπει να έχει πρόσθετα ροής.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρωστο αγγελοψαρο? | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 09-12-07 12:26 |
αγγελοψαρο σε αθλια κατάσταση | mekey | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-07 12:44 |
Αγγελοψαρο. | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 10-03-07 20:56 |
Αρρωστο αγγελοψαρο | pantzikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 04-03-07 15:32 |
αγγελοψαρο πλαγαζει | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-09-06 09:52 |