|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καπως ετσι της seachem ειναι τζαμπα λεφτα.Οταν το παρεις θελει πολυ προσοχη στην δοσολογια ειναι πολυ δυνατο.Καμια σχεση με της seachem.
To fleet enema περιεχει αυτα Monobasic Sodium Phosphate (19 g) (Saline laxative/bowel cleanser), Dibasic Sodium Phosphate (7g) (Saline laxative/bowel cleanser) |
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα καθορίσουμε όμως τις αναλογίες; Υπάρχει σίγουρος τρόπος ή πειραματιζόμαστε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πειραματίζεσε.Κατ αρχήν δεν βάζουμε ΡΟ4 αν με τεστ πρωτα δεν δούμε ότι υπάρχει έλειψη.Αν τα δεις 0 μπορεις να ξεκινήσεις το fleet enema με μια πολύ χονδρική αναλογία γύρω στις 4 σταγόνες ανά 100λιτρα και με τεστ να βρεις τη δόση για το ενυδρείο σου γιατί κάθε ενυδρείο έχει και διαφορετικές απαιτήσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως για να διατηρώ τα φωσφορικά στο 1 βάζω (μετά από αλλαγή νερού της τάξης 30% σε 120λιτρο ενυδρείο) 0,25ml.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από άλγες πως πας? ή έχεις καταφέρει να έχεις τόση κατανάλωση? (παίζει και αυτό φυσικά!)
|
||||
|
||||
![]()
Αν εξαιρέσεις λίγη τριχοειδή (παλεύεται με τα σαε) που έχω όλα είναι μια χαρά και η ανάπτυξη ωραιότατη, ειδικά ο εχινόδωρος τενέλους που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισης πρεπει να παρουμε υποψιν μας τι φορτιο φυτων σε σχεση με λιτρα εχει ο dinos, τα φωσφορικα δεν τα βαζουμε ετσι ευκολα στο νερο, αν το φορτιο δεν ειναι μεγαλο αρκουν πολλες φορες και τα μη μετρησιμα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για (fleet enema) | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-10-07 20:18 |
Fleet enema... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 11-06-07 07:18 |