|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι υπάρχει; τι είναι το ... παράθυρο αυτό;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
εξηγα sir μας πεταξες ενα υπαρχει και ψαχνομαστε
|
|||
|
|||
![]()
Πινακας επιλογων> Επεξεργασια επιλογων> Μηνύματα & Ειδοποιήσεις> κατω κατω τσεκαρετε το κουμπι που λεει Προβολή αναδυόμενης ειδοποίησης για νέο προσωπικό μήνυμα.
Υπ οψιν οτι αν εχετε ρυθμισει τον browser σας να μην προβαλλει pop up windows δεν δουλευει. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή είναι αυτό που βλέπω πάνω δεξιά;:
Προσωπικά Μηνύματα: 0 Νέα Μηνύματα
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ μου αρεσουν τα ακαταλαβιστικα του admin... (Ασε που αυτό το αναδυομενη, μου φερνει κατι σε αφροδιτη ενα πραγμα...)
|
|
||||
|
||||
![]()
sir, δεν δουλευει...
|
||||
|
||||
![]()
Επιβεβαιώνω ότι δεν δουλεύει.. Και δεν βγάζει καν το ποπ απ που τυχόν να το μπλοκάρει ο μοζίλα.. Any ideas?
|
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εμενα μου δουλευει....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα pm αποστολή + λήψη | lasal | Greek Aquarist's Boards | 1 | 06-08-05 14:29 |