|
|
||||
|
||||
![]()
για ρίξε και μια ματιά εδώ:
http://www.epagneul-breton.org/phpBB...php?lang=greek Είναι δεν είναι πάντως είναι πολύ όμορφο το σκυλί. Αν έχεις την δυνατότητα να το κρατήσεις κράτα το.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι επανιελ .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μοιάζει όντως με το σκυλί που λέτε και μάλιστα ένα άλλο που είχε μαζί του (αδέρφι, μάνα - συγγενής πάντως) είχε πολύ πιο καθαρά τα χαρακτηριστικά της ράτσας που λέτε. Η ουρά του είναι κομμένη. Το σκυλάκι είναι όμορφο αλλά το σπίτι μακρυά. Προτιμώ να το φροντίζω όταν θα βρίσκομαι εκεί παρά να το πάρω και να κλειδώσω μέσα στον κήπο και να το βλέπω μια φορά το μήνα. Για το σπίτι εδώ ούτε συζήτηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι καποιου κυνηγου αφου εχει και κομμενη ουρα μαλλον δεν τους εκανε πλεον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο σκύλος της φωτό, είναι ένας γνήσιος, καθαρόαιμος επανιελ μπρετον. Φαίνεται κούκλος και παιχνιδιάρης. Θα ήταν ιδανικός για σπίτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι από τα καλύτερα μπεκατσόσκυλα και λόγο μέγεθος του έχουν πολύ κυνηγοί που ζουν σε πολυκατοικίες, φαίνεται καθαρόαιμο…
![]() ------------------------- Τα Μπρετόν γεννιούνται έτσι χάρις η μισή ουρά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 01-03-08 στις 14:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν γεννιουντε με κοντη ουρα,τους την κοβουν για να μην τραυματιζοντε,και καλα,στα αγκαθια οταν κυνηγανε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι κυνηγός αποκεί ξέρω που γεννιούνται χορις η μισή ουρά ,στα κούρτσχααρ κόβεται η ουρά έχω ένα καθαρός γερμανός από αίματα Kaiser
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτό; | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 21-02-08 16:50 |
Τι είναι αυτό; | G.K. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 38 | 01-06-07 07:37 |
τι είναι αυτό.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-12-04 16:13 |
Τι είναι αυτό;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-04 04:16 |