|
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς οι φωτό το "αδικούν", αν και φαίνεται η πολύ καλή κατάστασή του.
Εύγε Κώστα και keep reefing.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Κωστα,κουκλα ο υφαλος...
Θα σκάσω μύτη μην βαράτε..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε μπάς και δούμε καμία έγχρωμη μέρα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.Και οτι ετοιμαζομουνα να ανεβασω φωτος απο το δικο μου,μολις ειδα τις δικες σου αλλαξα γνωμη.
Να σε ρωτησω.. τα tank τα εβαλες ταυτοχρονα ή ενα-ενα? ρωταω γιατι θελω να βαλω και εγω ακομα ενα αλλα δεν ξερω θα μαλώνουν (για ενα Blue tank ή λευκοστερνο λεω) . και επισης στην φωτογραφια με το ονομα right_side.jpg το κουτι που φαινεται πισω τι είναι? και για τους κλοουν στο post No4 που φαινονται κατω απο τον λευκοστερνο την ανεμωνη που τους εχεις αν βλεπω καλα την χρησιμοποιουν για φωλια? και αν ναι το ονομα της? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο γιατί άλλαξες γνώμη???δλδ αν έβλεπες κάτι άλλα reef (made in Greece) θα το παρατούσες (εγώ κόντεψα γιαυτό στο λέω)??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα με μικρη διαφορα χρονου προλαβα να θαυμασω τον υποβρυχιο κοσμο που δημιουργησες "ιδιοις ομασι" και οχι απο τις φωτο...καμια σχεση το ζωντανο..
![]() καταπληκτικο aquascape...υγιεστατα ζωντανα...και πολυ αγαπη απο τον ιδιοκτητη...αντε θα μας κανεις ολους θαλασσινους!!! ![]() συγχαρητηρια!
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή αυτο το Reef το είχα δει και απο κοντά, το μονο που έχω να Ξαναπώ ειναι οτι ....ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!
Μράβο σου ρε Κώστα ![]() (Βέβαια οι φωτο...ετσιιι....λίγο ..κάπως....τον φέρνω μαζί μου απο βδομαδα ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
Το ενυδρείο μου | tropheus | Malawi | 8 | 13-10-04 18:14 |