|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε καμια φοτο ντεεεεε!!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!
παιδια να πω με τη σειρα μου οτι περασα πολυ καλα και χαρηκα που γνωρισα πολλους απο εσας που μιλαμε τοσο καιρο τωρα...βεβαια το ιδανικο θα ηταν να ειχαμε γνωριστει ολοι αλλα μεσα σε λιγες ωρες αυτο ειναι αδυνατο! αποκομμενοι εδω στην επαρχια πρωτη φορα ενιωσα (σε πραγματικο χωρο και οχι στο φορουμ) οτι ειμαι με ανθρωπους που μοιραζονται το ιδιο παθος..και οτι δεν ειμαι "εξωγηινος" επειδη με ενδιαφερει η χημεια του νερου και ο κυκλος του αζωτου! ευχαριστω ιδιαιτερα τη lucy για τα φυτα και τα σαλιγκαρακια..το συλλογο για τα δωρα (ημουν κι εγω απο τους τυχερους...) και ολους τους υπολοιπους για τις συμβουλες τους και κυριως την παρεα τους! εις το επανιδειν!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για μια στιγμή!!! Τα σαλιγκάρια τα έφερε η Μάγδα κι όχι εγώ! Την ευχαριστούμε πολύ, αλλά κι εσένα για το σετ ψαλίδι - λαβίδα-... και το άλλο ( ;;;;;;;; )
Τα δοκίμασα κι όλας!!! Κάνουν φοβερή δουλειά! Και πάλι ευχαριστώ!!! Δεν είπα τις εντυπώσεις μου! Ήταν η ωραιότερη συνάντηση που έτυχε να βρεθώ, κι ας μην κέρδισα τίποτα!!! (και να φανταστείτε ότι είχα το μέσον, γιατί και τα παιδιά μου τραβούσαν λαχνούς!!! ![]() Πέρασα υπέροχα!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ζηλευω.......... και δυστυχως δεν ελειπα για καλο......
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν τέλεια!!! Όποιος δεν ήρθε έχασε!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΒΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 54 | 19-12-07 22:37 |
Συνάντηση Κυριακής ΚΒΕ | Παπαδόπουλος Κώστας | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 30-10-07 14:51 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |