|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το λάστιχο μπορείς να το κρατάς με μια βεντούζα στο ενυδρείο και μάλιστα στο σημείο που μέχρι εκεί θέλεις να αδειάσεις έτσι ώστε όταν φτάσει η στάθμη στο σημείο εκείνο τότε παίρνει αέρα και σταματάει το άδεισμα.Και προσωπικά προτιμώ να περιμένω ακόμα και 10 λέπτα παρά να βλέπω ακόμα μια σωλήνα μέσα στο ενυδρείο μου.
Όσον αφορά το εξάψαλμο της γυναίκας σου εκεί πάω πάσο...
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ο σωληνας μπορει να παρει αερα, αν κατεβει πολυ η σταθμη, ή ακομα κι απο εξατμιση, καλο ειναι να παρεμβληθει στο σωληνα που κατεβαινει, μια φουσκα αποροφησης - αυτο το μπαλονακι που πιεζουμε μερικες φορες για να ξαναρθει το νερο στο σωληνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τις αντλίες βενζίνης που πουλάνε στα βενζινάδικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω και εγω το ιδιο συστημα μονο που εχω βαλει τον κλασικο σωληνα υποδοχης που βαζουμε για τα φιλτρα,ειναι και αυτος κολημενος με βεντουζα και φαινεται σαν μια δευτερη εισαγωγη για το φιλτρο,ειναι αφανταστη ευκολια,εγω εχω και μια βρυση κατω απο το ενυδρειο συνδεμενη και αυτη με λαστιχο στο ενυδρειο οποτε οι αλλαγες νερου γινονται χωρις να σταξει σταγονα,βλεποντας tv και πινοντας καφε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πατεντα για αδειασμα ενυδρειου. | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 28-04-08 15:06 |
ευκολο φυτο-θαμνος? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 22-10-07 14:34 |
Αδειασμα ενυδρειου | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 14-05-07 00:22 |
DIY Ευκολο φιλτρακι | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 25-01-06 11:50 |
προταση για ευκολο φυτο? | tolis_1234 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-11-04 03:48 |