|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως δεν βλέπω το μπελά όταν θέλω να κάνω αλλαγή νερού να βάλω το λάστιχο στο ενυδρείο και με μια ρουφηξιά να αδειάσω το νερό και ούτε να φαίνεται σωλήνας ούτε έξτρα κατασκευές πίσω από τα ενυδρεία μου.ΙΜΟ πάντα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To σπαστικο με το λαστιχο και το φυσημα ειναι οτι καμια φορα φευγει το λαστιχο και πιτσιλαει παντου.Επισης οπως τονισα αυτη ειναι πατεντα για μεγαλα ενυδρεια καθως με το λαστιχο πριν, για να κανω 50αρα αλλαγη εκανε 5'-6' και βαλε.Τωρα ουτε 1'.Χωρια που τον χειμωνα-κρυο ,ανοιξε βγες στο μπαλκονι-μπες μεσα με τα χωματα και μετα ακου τον εξαψαλμο απο την γυναικα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το λάστιχο μπορείς να το κρατάς με μια βεντούζα στο ενυδρείο και μάλιστα στο σημείο που μέχρι εκεί θέλεις να αδειάσεις έτσι ώστε όταν φτάσει η στάθμη στο σημείο εκείνο τότε παίρνει αέρα και σταματάει το άδεισμα.Και προσωπικά προτιμώ να περιμένω ακόμα και 10 λέπτα παρά να βλέπω ακόμα μια σωλήνα μέσα στο ενυδρείο μου.
Όσον αφορά το εξάψαλμο της γυναίκας σου εκεί πάω πάσο...
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ο σωληνας μπορει να παρει αερα, αν κατεβει πολυ η σταθμη, ή ακομα κι απο εξατμιση, καλο ειναι να παρεμβληθει στο σωληνα που κατεβαινει, μια φουσκα αποροφησης - αυτο το μπαλονακι που πιεζουμε μερικες φορες για να ξαναρθει το νερο στο σωληνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τις αντλίες βενζίνης που πουλάνε στα βενζινάδικα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πατεντα για αδειασμα ενυδρειου. | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 28-04-08 15:06 |
ευκολο φυτο-θαμνος? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 22-10-07 14:34 |
Αδειασμα ενυδρειου | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 14-05-07 00:22 |
DIY Ευκολο φιλτρακι | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 25-01-06 11:50 |
προταση για ευκολο φυτο? | tolis_1234 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-11-04 03:48 |