|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον όλα είναι όπως ήταν και δεν άλλαξε τιποτε ίσως της έφαγε απο τους άλλους και τρόμαξε ή τον τρόμαξε τίποτε ,παρατήρησε το ψάρι μήπως παρουσιάσει τίποτε συμπτώματα και μη βιαστείς να ρίξεις τίποτε μέσα στο ενυδρείο (απο φάρμακα εννοώ).
|
|
|||
|
|||
![]()
Το συγκεκριμένο ήταν ο "αρχηγός" μεταξύ των τριών δίσκων δηλαδή έκανε τους τσαμπουκάδες στα άλλα δύο. Οχι κάτι τρελό να τρώγονται απλά θύμιζε ποιος ήταν ο αρχηγός μεταξύ των άλλων δίσκων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα.. καλες συνθηκες νερου ,,κανε αλλαγη νερου και ektozon και παρατηρησε και πες μας!!!ανεβασε σταδιακα την θερμοκρασια 32 ,.
Αλλαγες με τι νερο κανεις?με α/ο ή δυκτιου? |
|
||||
|
||||
![]()
ΛΙΓΟ χιουμουρ:ισως εκαναν κομμα οι δυο μικροι και του τις εριξαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
θερμοκρασια μην ανεβαζεις ...δεν ειναι σιγουρο οτι εχει παρασσιτα...
κανε μικρες συχνες αλλαγες των 30 λιτρων (μια τωρα μια το πρωι μια αυριο το βαραδυ...) παρακολουθησε το πως παει ανεβασε μια φωτο......και υπομονη
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έβαλα τίποτα διακοσμητικό, φυτό ή ακομα κατι να μου πεσε κατα λάθος μέσα. Δυστυχώ βάζω νερό ευδαπ, Αθήνα αλλά το ίδιο έβαζα και πριν. Εκει που δεν μου κολλάει είναι γιατί το έπαθε μόνο ένας δίσκος αν ήταν κάτι με νερό η οτιδήποτε θα είχαν κάποιο πρόβλημα και οι άλλοι. Εκτος αν χτύπησε κάπου ? Δεν βλέπω κάτι εξωτερικά. Θερμοκρασία τελικά να ανεβάσω ή όχι? Δεν νομίζω οτι θα την παλέψει αν παραμείνει έτσι και δεν έχω και κανένα φάρμακο εκτος απο ένα Punktol που το έχω απο παλία για ich. Ευχαριστώ για τις όποιες πληροφορίες.
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε θα βοηθησει πουθενα αυτο που εχεις
το προβλημα σου προερχεται απο μαλλον ανεβασμενο πχ και σκληροτητα νερου σηντομα και οι αλλοι δυο θα εχουν προβλημα δευτερα αγοραζεις α.ο. και σταδιακα προσπαθεις να φερεις το ενυδρειο σου σε "συνθηκες αμαζονιου" φανταζομαι εχεις πχ 8-8,5 ?? σκληροτητα 20??
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις μια καλη φωτο θα μπορεσουμε να βοηθησςουμε....
εκανες καποια αλλαγη προσθηκη στο ενυδρειο ...φυτο διακοσμητικοαλλο ψαρι καμια αλλαγη νερου ...κατι που μπορει να το προκαλεσε....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άρρωστος μονομάχος | Maximina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-02-08 13:11 |
Και ξαφνικά........... | PHILIPAN | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 07-07-06 21:09 |
Πολύ ενέργεια ξαφνικά... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-05-06 23:36 |
Μονομάχος άρρωστος ή όχι? | spirosta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 27-09-05 19:21 |
Έτσι ξαφνικά...ήρθε η καταστροφή! | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-05-04 12:44 |