|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια η γνώμη σας για την λάβα σαν βραχο μέσα στο κοινονικό ενυδρείο;...Και γενικά για την λάβα μέσα σε ενυδρείο, ενδείξεις και αντενδείξεις. Υπέρ και κατά.
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρείο (80Χ30Χ45) πόσα κιλά και τι χαλίκι, υπόστρομα και γενικά τι υλικά θα χρειαστώ για τον πάτο (βυθό) του;
|
||||
|
||||
![]()
απο τη στιγμη που θελεις να βαλεις ζωντανα φυτα καλο θα ηταν να βαλεις κατω κατω υποστρωμα ειδικο για φυτα που βοηθα ειδικα αυτα που τρεφονται απο τη ριζα τους στο ξεκινημα τους. απο πανω καλο ειναι το χαλαζιακο χαλικι με ομοιομορφη διαμετρο κοκκων 1 -3 χιλιοστα.
ποσοτητα χρειαζεσαι ωστε να εχεις συνολικο παχος τουλαχιστον 5 εκατοστα (εγω προτιμω γυρω στα 6-7 εκ)
|
||||
|
||||
![]()
Ποιά ψάρια ΔΕΝ τα πάνε καλά με τα φυτά; Τα καταστρέφουν, τα ξεπατόνουν κλπ;
Τα φυτά που έχω είναι: 1)Ceratophyllum demersum 2)Vallisneria gigantea 3)Giossostigma elatinoides 4)Hydrocotyle leucocephala 5) Trichocoronis rivularis Επίσης τα παραπάνω φυτά χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη μεταχήρηση κατά το φύτεμα ή την φροντίδα τους? Πρέπει να προσέξω κάτι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβα τι θες να κανεις.
Θες να διωξεις οποιο ψαρι απο αυτα που εχεις δεν κανει για τα φυτα σου ή να παρεις κι αλλα? Γραψε σε παρακαλω ακομα μια φορα τα ειδη ψαριων που εχεις με τη σωστη ονομασια τους γιατι μπερδευτηκα.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι τα ψάρια μου, μέχρι στιγμής, δεν τα έχω βάλει ακόμη στο φυτεμένο ενυδρείο, τα έχω σε ένα 20 λιτρο.
http://www.fishprofiles.com/files/profiles/581.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm ...αλλά θα με ενδιέφερε, να μάθω και γενικά ποια ψάρια είναι <<επιθετικά προς τα φυτά>>
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το νέο μου ενυδρείο.... | tsikis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-06-07 23:49 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |
Εσείς τι λέτε για το νέο μου ενυδρείο? | rtolemeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-03-03 16:20 |