|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι και το bloodworm ισως να μην ηξερε την ονομασια δεν γραφει τιποτα πανω η συσκευασια?
κοκκινα ειναι τα σκουλικακια?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γραφει τιποτα.Δεν εχω ξεπαγωσει καθολου ακομη αλλα και παγωμενο το χρωμα του ειναι σκουρο κοκκινο.Το βραδυ θα ξεπαγωσω λιγο και θα το δω.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά τα λέει ο steady μόνο που μια δίαιτα μόνο με λαχανικά και φρούτα και 1 φορά την εβδομάδα bloodworms ή blackworms είναι ακόμα καλύτερη μια και τα δύο είδη που έχεις είναι αλγοφάγα και όχι omnivorοus(παμφάγα).
Ποιά εταιρία παράγει τα σκουλήκια που αγόρασες;Έχει κάποια ετικέτα,κάποια σχέδια επάνω του;Αν ναι βάλε φωτό και θα σου πω αν είναι ok ή όχι...Το μόνο πρόβλημα αγοράζοντας άγνωστες μάρκες είναι η πιθανότητα να μην είναι ακτινοβολημένα και επομένως πιθανοί φορείς παρασίτων...
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και παλι...
![]() σορρυ για την καθυστερηση αλλα ειχα προβλημα με το pc. Λοιπον παραθετω φωτο πριν και μετα το ξεπαγωμα. Εχω ταισει ηδη 4 φορες μεχρι τωρα και ποσοτητα οση αυτη της φωτο(worms) καθε φορα.(και συνηθως βραδυ).καλα ειναι? ευχαριστω και παλι...
|
||||
|
||||
![]()
πατριωτη κ εγω εχω αυτα τα σκουλικακια,'οσο ξερω ειναι μπλοντ γουορμς,ταιζω περιπου μισο κομματι την φορα,1 η 2 φορες την εβδομαδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην φωτό δεν φαίνεται καλά τι είναι αλλά μάλλον θα είναι Bloodworms...Το μόνο κακό με το να ταίζεις no name κατεψυγμένες τροφές είναι οτι δεν ξέρεις αν έχουν αποστειρωθεί σωστά ή όχι με αποτέλεσμα κίνδυνο μεταφοράς παρασίτων...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ή θα την μαθω ή θα την ''σκοτωσω'' | Tricky | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 10-02-08 00:35 |
λαχανικα τρωνε? | Dimi | Ζωοτόκα | 5 | 06-11-07 12:50 |
: ) θα τρελαθω!!! | Γιώργος06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-07-07 23:26 |
θα τα πάρω τα τεύχη...δεν θα τα πάρω.... | CASPER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 20-05-07 23:02 |