|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια και ευχαριστω για τα θετικα σχολια
Οι πετρες που εχω βαλει ειναι βασαλτης κροκαλα(πληροφοριακα ειναι μη ασβεστολιθικο πετρωμα).Η δε αμμος ειναι ασβεστολιθικη απο παραλια.Το PH της υδρευσης ειναι περιπου 8,4 και με βγαζει απο τον κοπο να φτιαχνω το νερο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
!!!! ΡΗ Στο Κορωπί 8,4 ???
|
|||
|
|||
![]()
PascM ΡΗ Στο Κορωπί 8,4 ???
Ακριβως.Αφου σκεφτομαι να βγαλω υδροφορο και να πουλαω νερο για τις αλλαγες των ενυδρειων με παραδοση κατ'οικον. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() εναν πελατη τον εχεις σιγουρο!!!
![]() ![]() θελω και εγω τετοιο ph... ![]() Y.Γ.οσο για τον καφε μολις βολψει Γιωργο θα το κανονισουμε.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερικοι ανθρωποι ειναι τυχεροι.....!
Και εγω θελω τετοιο ph.....!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξανατεσταρεις με κανενα αλλο τεστ? Μου φαινεται περιεργο για Ατιικη τοσο υψηλη τιμη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τολη τα τεστ εχουν γινει με sera.tetra,jbl,api,και κανα 2 ακομα που δεν θυμαμαι ονομα και με tunze ph meter...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι λετε? | dinos99 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 08-11-07 01:12 |
Που ειναι οι πετρες οεο? | vasilakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 27-09-06 18:15 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
τι λετε? γινεται κατι? | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-09-06 12:53 |
πετρες απο θαλασσα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-05 12:03 |