|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα...το ενυδρειο σου ειναι πολυ ομορφο!!!μπραβο σου...απο πετρες πιστευω οτι εισαι οκ...
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ ομορφο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μικρε...εισαι πολυ μεγαλος, μου αρεσε παρα πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες πέτρες, μοιάζει πολύ με το βιότοπο, άμα πιάσει και λίγη άλγη θα γίνει ακόμη καλύτερο. Όσο για τις valisneries θα έλεγα να αλλάξεις γνώμη και να βάλεις καμιά συστάδα πίσω στη μέση και δε θα το "μετανοιώσεις".
Καλή συνέχεια "Μικρέ" !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα!
€ 90,00 για πέτρες?????????? Διάβασα καλά?????? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.Επειδή είμαι κι εγω στη διαδικασία για νέο ενυδρείο με πέτρες,που ακριβώς πρέπει να μπει το φελλιζόλ?Και κάτι άλλο,μιας και εδώ στη Μυτιλήνη υπάρχουν "παντού" κομμάτια από το απολιθωμένο δάσος,αν έβρισκα,ξέρετε αν μπορούν να μπουν σε ενυδρείο?Προτίθεμαι να φτιάξω ένα 400αρι της juwel με αφρ. κιχλίδες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνεπώς 140 κιλά με 90 ευρώ δηλαδή μέσο κόστος γύρω στα 65 λεπτά δεν φαίνεται καθόλου περίεργο ίσως λίγο τσιμπημένο αλλά αυτό έχει να κάνει και με την πέτρα που αγοράζεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια και ευχαριστω για τα θετικα σχολια
Οι πετρες που εχω βαλει ειναι βασαλτης κροκαλα(πληροφοριακα ειναι μη ασβεστολιθικο πετρωμα).Η δε αμμος ειναι ασβεστολιθικη απο παραλια.Το PH της υδρευσης ειναι περιπου 8,4 και με βγαζει απο τον κοπο να φτιαχνω το νερο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι λετε? | dinos99 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 08-11-07 01:12 |
Που ειναι οι πετρες οεο? | vasilakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 27-09-06 18:15 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
τι λετε? γινεται κατι? | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-09-06 12:53 |
πετρες απο θαλασσα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-05 12:03 |