|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
no problem ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Steady μια ερωτηση ακομη.Πηγα να παρω blood worms απο pet shop της πολης μου και επειδη δεν ειχε μου εδωσε "φυσικο σκουλικη Σιγκαπουρης" λεγοντας οτι ειναι το ιδιο.Ψαχνοντας σε διαφορα site δεν μπορεσα να βρω καποιες πληροφοριες για κατι τετοιο.
Γνωριζεις (ή οποιοσδηποτε) κατι? Η μορφη του ειναι σαν σοκολατα(πλακα με τετραγωνακια)και κατα την αποψυξη διαλυεται σε μικρα σκουλικακια. Επισης μου ειπε οτι το τρωνε ολα τα ψαρια. ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι και το bloodworm ισως να μην ηξερε την ονομασια δεν γραφει τιποτα πανω η συσκευασια?
κοκκινα ειναι τα σκουλικακια?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γραφει τιποτα.Δεν εχω ξεπαγωσει καθολου ακομη αλλα και παγωμενο το χρωμα του ειναι σκουρο κοκκινο.Το βραδυ θα ξεπαγωσω λιγο και θα το δω.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά τα λέει ο steady μόνο που μια δίαιτα μόνο με λαχανικά και φρούτα και 1 φορά την εβδομάδα bloodworms ή blackworms είναι ακόμα καλύτερη μια και τα δύο είδη που έχεις είναι αλγοφάγα και όχι omnivorοus(παμφάγα).
Ποιά εταιρία παράγει τα σκουλήκια που αγόρασες;Έχει κάποια ετικέτα,κάποια σχέδια επάνω του;Αν ναι βάλε φωτό και θα σου πω αν είναι ok ή όχι...Το μόνο πρόβλημα αγοράζοντας άγνωστες μάρκες είναι η πιθανότητα να μην είναι ακτινοβολημένα και επομένως πιθανοί φορείς παρασίτων...
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και παλι...
![]() σορρυ για την καθυστερηση αλλα ειχα προβλημα με το pc. Λοιπον παραθετω φωτο πριν και μετα το ξεπαγωμα. Εχω ταισει ηδη 4 φορες μεχρι τωρα και ποσοτητα οση αυτη της φωτο(worms) καθε φορα.(και συνηθως βραδυ).καλα ειναι? ευχαριστω και παλι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ή θα την μαθω ή θα την ''σκοτωσω'' | Tricky | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 10-02-08 00:35 |
λαχανικα τρωνε? | Dimi | Ζωοτόκα | 5 | 06-11-07 12:50 |
: ) θα τρελαθω!!! | Γιώργος06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-07-07 23:26 |
θα τα πάρω τα τεύχη...δεν θα τα πάρω.... | CASPER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 20-05-07 23:02 |