|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις με stick και ειδικά σε αυτά μην τις εμπιστεύεσε!
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις και τι φυτά "παίζουν" μέσα; Παράδειγμα στο μικρό έχω φιάλη με 60 φυσαλίδες το λετπό ενώ στο μεγάλο παίζω με 120 - 140 φυσαλίδες το λεπτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρείο είναι 125 lt (με καθαρα 100 lt) με πολλά σχετικά φυτά...
όχι υψηλών απαιτήσεων...στην πλειοψηφία τους είναι εύκολα φυτά και γρήγορης ανάπτυξης (τα περισσότερα)... Rotala Nanjenshan Ludwigia repens anubias minima anubia vallisneria gigantea echinodorous barthii echinodorus Το είχα 90 φυσσαλίδες το λεπτό χωρίς κανένα πρόβλημα Επίσης να πώ οτι ο φωτισμός μου είναι 2x 28W = 56 W στα 100 lt |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NUTRAFIN CO2. Φυσσαλίδες σαν τρελές!!! | giannis_neo_iraklio | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 29-07-07 14:57 |
Φυσσαλίδες από τις ρίζες των φυτών | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 05-05-07 23:06 |
Πόση ζωντανή άμμο χρειάζομαι?????? | I. Logothetis Ltd | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 25-06-06 11:58 |
Νέο ενυδρείο: Πόσες κιχλίδες, ποιές, σε τι αναλογίες ? | mmbuna | Malawi | 9 | 12-06-04 04:18 |
πόσες frontosa | el00140 | Tanganyika | 5 | 07-03-04 02:03 |