|
|
||||
|
||||
![]()
τον εχεις λυτο??? Δεν φοβασαι να μην φυγει???Δεν λερωνει παντου??
|
||||
|
||||
![]()
οταν τον πηρα ειχε κομμενα φτερα...πετουσε δηλαδη αλλα οχι μακρινες αποστασεις....δε ξερω αν τα ξανακοψω....
ειναι μονο μεσα στο σπιτι οποτε δε μπορει να φυγει...και..ειναι λιγο φοβιτσιαρης....νιωθει ανασφαλεια περα απο τον ωμο μου... βαζω ενα πανακι στον ωμο οποτε λερωνει εκεινο και οχι τα ρουχα μου....αλλα γενικα περιμενει να τον αφησω στο σταντ του οπου και "πυροβολει" . αν δεν τον αφησω..ε..δε θα σκασει...ειναι και το πανι! δε λερωνει παντου γιατι δεν παει παντου..ειναι γενικα αρκετα κολλημενος πανω μου... αυτα τα πουλια ειναι για να ειναι "λυτα" οπως λες...δε μπορεις να τα εχεις συνεχεια μεσα στο κλουβι...
|
||||
|
||||
![]()
Πανο θα τον φερεις και στην πιτα? Πλακα θα εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να και ο δικός μου!
Ειναι το γένος Poicephalus είδος meyeri Το ονομά του ειναι Μaya(μαλλον ειναι θηλυκο) Δεν έχει κλεισει ουτε χρονο και τον εχω εκπαιδευσει να ανεβαινει στο χερι μου στον ώμο μου και φυσικα να τρωει φρουτα απο το χερι μου.! Και εγώ σκεφτομουνα και το pionus αλλά δεν ειχα βρει την περίοδο εκεινη!
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφη η maya...
αν δε κανω λαθος ειναι αφρικανικης προελευσης.....ειναι σενεγαλεζα η συγγενευει με το ειδος? αντωνη δε ξερω αν ερθω αυθημερον η αν μπορεσω να μεινω...αν μεινω θεσ.νικη θα ερθει και ο μαξιμος...αλλα το να ερθει στην πιτα θα ηταν αρκετο στρες γιαυτον γιατι δεν ειναι μαθημενος με πολυ κοσμο και μπορει να γινει κανενα ατυχημα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΕ ΧΕ Θα του διναμε και βασιλοπιτα(λες να του επεφτε το φλουρι?)
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως να εισαι σιγουρος οτι θα την ετρωγε!!!.
![]() ![]() ![]() αλλα εγω βαζω γαλα!!!! ![]() ![]()
|
|