|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ερυθρομυκινη φοβαμαι να χρησιμοποιησω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να παρακολουθω καθημερινα το ενυδρειο κι εχω ακοσει οτι μπορει να χτυπησει και τη βιολογια του φιλτρου. Γι αυτο και αποφασισα οξυζενε. Το προβλημα μαλλον εχει δημιουργηθει γιατι εχω πολυ καιρο να αλλαξω λαμπες. Αλλαγες κανω γυρω στο 60% την εβδομαδα απο τοτε που εμφανιστηκε το προβλημα αλλα ξαναεμφανιζεται σε χρονο dt! Για να δουμε.... Θα δοκιμασω το οξυζενε σε χαμηλη περιεκτικοτητα και θα σας πω αποτελεσματα! Και παλι ευχαριστω!
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ερυθρομυκινη, και κοψε το ταισμα για μια βδομαδα αν δεν νιωθεις σιγουρη... Οσες φορες το χω δοκιμασει ποτε δεν υπηρξε προβλημα με το φιλτρο.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Κατερίνα η βιολογία που μας ενδιαφέρει δεν ανήκει στο φάσμα δράσης του συγκεκριμένου αντιβιοτικού , προβλήμα δημιουργείται αν δεν απομακρύνουμε την νεκρή BGA από το ενυδρείο μας .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |
AGA aquascaping contest 2007 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 12-11-07 19:35 |
Διαγωνισμος: 2006 AGA Aquascaping Contest (μεχρι 22/9) | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 17-11-06 18:01 |
Ο mr. Best Of Show - AGA 2005 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 09-01-06 21:57 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |