|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ..
![]() ------------------------- κ εγω τα αγαπω πολυ..οχι καλε..2,5 μηνες αφου εφυγαν απο πανω της πεθαναν..να ρωτησω γιατι ηταν μοιραια η τελευταια γεννα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgi : 18-02-08 στις 15:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ηταν τρελα ανχομενη και το ενυδρειο που βρισκοταν ηταν πολυ μικρο!μετα αφου ψωφισε πανω στη γεννα τα μικρα ειχαν ηδη παρει σχημα και κουνιωντουσαν αλλα αν τα αφηνα πανω στη μανα θα ψωφαγαν μαζι της...και ετσι εκανα οτι πιο βαναυσο...επρεπε να τα παρω!καταλαβαινεις...Αφου τα εσωσα ολα και ηταν καπου στα 45-50 και τα εβαλα σε αλλο με χωρισματα ψωφαγαν ενα ενα απο κανιβαλισμους μεταξυ τους...ουσιαστικα η ευθυνη ηταν δικη μου που ενω ζουσαν ολα αφου τα πηρα δεν υπηρχε χωρος!να φανταστεις ειχα ενυδρεια μεχρι και στα μπανια!χχαχαχααχαχαα...
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ στεναχωρο το μηνυμα σου..αλλα μη στεναχωριεσαι..η ζωη συνεχιζεται..αν και δε νομιζω να θες να το ξαναζησεις ολο αυτο..τι να πω ομως κι εγω που οταν πεθαναν ηταν σε μεγεθος σαν το μικρο δαχτυλο του χεριου σου.. τωρα εχεις αστακους?η κατι αλλο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Gyrinocheilus aymonieri εγγυος; | μελινακι | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 13-02-08 15:08 |
Τι ειδος ειναι ο μονομαχος μου? | Γιάννης | Bettas | 8 | 19-12-07 14:27 |
Για θυμήστε μου ποιο ειναι...(Hygrophila corumbosa) | Celda | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 03-04-06 19:09 |
Για πειτε μου ειναι εγκυος! | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 09-11-05 18:18 |
DIY ατσαλινα καθαρισμου σωληνων | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 26-10-03 17:47 |