|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο για την γεννα!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σ'ευχαριστώ πολύ για το χρονο σου..
το δευτερο ενυδρειο που θελω να την βαλω ειναι 60 λιτρα..νομιζω φτανουν..δηλαδή πιστευεις οτι αν δε κρυφτουν τα μικρα θα τα φαει? Η αληθεια ειναι οτι περσι τετοιο καιρο ξαναειχα γεννα απο αλλη θηλυκια αλλα μαλλον κατι δεν εκανα σωστα και 2,5 μηνες μετα την εκκολαψη πεθαναν ξαφνικα ολα μαζι.. θα προσπαθησω αυτη τη φορα να τα καταφερουμε καλυτερα.. οποιαδηποτε αλλη πληροφορια εχεις, νομιζω θα με βοηθουσε.. ευχαριστω για τη βοηθεια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε τι ενυδρειο τα εχεις τωρα???να ξερεις οτι και παλι δεν θα ζησουν ολα!2-3 αν εισαι πολυ τυχερος....
|
|
|||
|
|||
![]()
1ον ειμαι κοριτσακι..
![]() 2ον τωρα εχω 2 αρσενικα και ενα θηλυκο σε ενυδρειο 90 λιτρων... παντως το καλοκαιρι που μου πεθαναν και ηταν 2,5 μηνων ηταν 40 μικρα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,σορρυ...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι μικρα νομιζω..
τα αγορασα μολις γεννηθηκαν και τα εχω 4 μηνες..υπολογισε περιπου οτι ειναι σαν τον δεικτη του χεριου σου το καθενα(απο το κεφαλι μεχρι την ουρα)..θα το ψαξω αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ μικρα ακομα.. ευχαριστω για το χρονο σου.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άντε με το καλό και να βάζεις τακτικά φωτογραφίες...
|
|
|||
|
|||
![]()
επισης ενα αλλα προβλημα που αντιμετωπισα στη προηγουμενη γεννα ηταν το φιλτρο..το εχω μεσα στο νερο και τα μικρα χωρουσαν απο τις τρυπες του φιλτρου και καθε λιγο ανοιγα το φιλτρο και τα εβγαζα..μεχρι και με το τουλι το σκεπαζα το φιλτρο για να μη χωρανε απο τις τρυπες..
![]() εσυ εχεις αστακους,εχεις αντιμετωπισει γεννα η απλα ασχολεισαι και διαβαζεις και ενημερωνεσαι? |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα και ειχα 4 γεννες.....η τελευταια ομως ηταν μοιρεα......γενικα ειναι τρομερα ζωα με τρομερη νοημοσινη....και τρελα αγαπισιαρικα!μετα απο 2,5 μηνες εφυγαν απο πανω της???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Gyrinocheilus aymonieri εγγυος; | μελινακι | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 13-02-08 15:08 |
Τι ειδος ειναι ο μονομαχος μου? | Γιάννης | Bettas | 8 | 19-12-07 14:27 |
Για θυμήστε μου ποιο ειναι...(Hygrophila corumbosa) | Celda | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 03-04-06 19:09 |
Για πειτε μου ειναι εγκυος! | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 09-11-05 18:18 |
DIY ατσαλινα καθαρισμου σωληνων | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 26-10-03 17:47 |